Gustaw Morawski Posted July 15, 2020 Report Share Posted July 15, 2020 Cześć, chciałem się wybrać do okolic Ustronia - Wisły. Gdzieś wyczytałem, że nie można tam łowić na spinning - jest dopuszczalna tylko mucha. Nie mogę w plikach z PZW niczego na ten temat znaleźć, czy ktoś mógłby to potwierdzić? Jeśli tak, to gdzie zaczyna się możliwość łowienia pstrągów na spinning? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 15, 2020 Report Share Posted July 15, 2020 Informator Wód Krainy Pstrąga i Lipienia - zmiany od 1.01.2020 r. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Morawski Posted July 15, 2020 Author Report Share Posted July 15, 2020 Szukałem tam, w którym dokładnie okręgu to może być? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 Skoro nie znalazłeś, to powinna Ci się w oku zapalić lampka ostrzegawcza i szukać w np Google. Informator dotyczy wyłącznie wód PZW a skoro nie ma... Odcinek do zbiornika Goczałkowickiego jest prywatną dzierżawą. Informacji niewiele ale może to Ci pomoże. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapuśniak Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 (edited) Mogę podać numer do strażnika wód poniżej Ustronia, Ochaby, Drogomyśl strumień on na pewno będzie wiedział Z tego co wiem jest tam zakaz spiningowania, tylko mucha. Edited November 23, 2020 by Kapuśniak 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts