dad16 Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Witam, MIeszkam w Wawie i zaczynam (ponownie) wędkować. Może mi ktoś doradzić jakieś fajne miejsca w stolicy ? Słyszałem że wisła jest ciężką rzeką, więc jeżeli ktoś może poradzić na początek jakieś spokojne miejsca lub fajne jeziorka w mieście był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 witaj, nie znam Wisły w Warszawie, ale mam tam kilku znajomych - wędkarzy, w ich opowieściach przewijają się często nazwy port praski i most śląsko - dąbrowski. Generalnie łowią na praskim brzegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad16 Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Dzięki. Jak poszukam tych miejsc i jak będę znał inne to też coś dopiszę Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sławek Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 wiecie czy może są jakieś główki w okolicach nowego podola na wiśle Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 wiecie czy może są jakieś główki w okolicach nowego podola na wiśle Czy myślisz, że jeśli będziesz pytał o to samo kilka razy i różnych ( nie zawsze do tego przeznaczonych ) tematach i to spowoduje błyskawiczną reakcję kolegów to jesteś w błędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Nowe Podole, nawet nie mam pojęcia gdzie to jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Nowe Podole, nawet nie mam pojęcia gdzie to jest. Toż to vis 'a vis ujścia Pilicy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 No to się nie dziwię, że nie wiem a wujek Google podpowiada, że nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts