dad16 Napisano 2 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2012 Witam, MIeszkam w Wawie i zaczynam (ponownie) wędkować. Może mi ktoś doradzić jakieś fajne miejsca w stolicy ? Słyszałem że wisła jest ciężką rzeką, więc jeżeli ktoś może poradzić na początek jakieś spokojne miejsca lub fajne jeziorka w mieście był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
wind Napisano 3 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Września 2012 witaj, nie znam Wisły w Warszawie, ale mam tam kilku znajomych - wędkarzy, w ich opowieściach przewijają się często nazwy port praski i most śląsko - dąbrowski. Generalnie łowią na praskim brzegu.
dad16 Napisano 15 Września 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Września 2012 Dzięki. Jak poszukam tych miejsc i jak będę znał inne to też coś dopiszę Pozdrawiam
sławek Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 wiecie czy może są jakieś główki w okolicach nowego podola na wiśle
wind Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 wiecie czy może są jakieś główki w okolicach nowego podola na wiśle Czy myślisz, że jeśli będziesz pytał o to samo kilka razy i różnych ( nie zawsze do tego przeznaczonych ) tematach i to spowoduje błyskawiczną reakcję kolegów to jesteś w błędzie.
Docio Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 Nowe Podole, nawet nie mam pojęcia gdzie to jest.
wind Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 Nowe Podole, nawet nie mam pojęcia gdzie to jest. Toż to vis 'a vis ujścia Pilicy .
Docio Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 No to się nie dziwię, że nie wiem a wujek Google podpowiada, że nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi