Marqo M Napisano 14 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jako poczatkujacy amator zacząłem od czytania. Wybór odnośnie wędziska padł na Jaxon Wędka Genesis Method Feeder 3,00m / 20-60g. Teraz prosiłbym bardziej doświadczonych użytkowników o pomoc w doborze kołowrotka. Co możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 14 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Obejrzyj te dwa tutaj. Odpowiednia wielkość do feedera który wybrałeś, trwałe a cena nie najwyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqo M Napisano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Który model wybrać 550 czy 850 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 14 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Model 850 jest troszkę lepszy ma więcej łożysk. Wielkością się praktycznie nie różnią dlatego że różnica ich masy wynosi tylko 2 g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Kopala Napisano 14 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Okuma ceymar 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqo M Napisano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Z tym 850 jest problem , nie dostępny w sklepach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 14 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Są jeszcze takie w tej samej wielkości. Trochę droższe. Ewentualnie weź te 550 jeśli 850 nie ma. Edytowane 14 Listopada 2020 przez ryukon1975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj37 Napisano 16 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Z opisu wędki wynika że będziesz łowił na stojącej, dość płytkiej wodzie a więc i koszyki nie będą ciężkię. W związku z tym moje subiektywne zdanie jest takie że niepotrzebny Ci jakiś bardzo mocny kręcioł. Myślę że wielkość 4000 to już absolutne max. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqo M Napisano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Ajj i mam dylemat . Wedka zamowiona i właśnie otrzymałem informację ze sklepu ze wedka uszkodzona a nowej dostawy nie będzie ponieważ wycofali je ze sprzedaży. Co w takim razie zakupić podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 16 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Patrz tu kij taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 16 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Robinson Power Feeder. Przekładnia ślimakowa, płynnie działający hamulec. 5 lat gwarancji. Ja jestem zadowolony. Robinson Power Feeder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi