Przemo990 Posted November 15, 2020 Report Share Posted November 15, 2020 Heja! Szukam kombinezonu wędkarskiego. Może macie coś godnego polecenia? Ma służyć od jesieni do wiosny (z przerwą na zimę, wędkarstwo podlodowe to nie moja bajka). Będzie używany do pierwszego skucia lodem, wędkarstwo stacjonarne, spinning oraz ponton. Będzie to mój pierwszy kombinezon więc wolę oprzeć się na poleceniach użytkowników. Budżet do 700 złotych. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam, Przemek. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikolaj37 Posted November 15, 2020 Report Share Posted November 15, 2020 Wybierz raczej dwuczęściowy. Fladen jest the best ale drogi. Z tańszych chyba Imax i Daiwa mają najlepszą opinię. Daiwa jednak jak na bardzo zimne dni nie jest aż tak ciepła. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Dwa lata temu kupiłem za całkiem dobre pieniądze ( ok 350zł ) kombinezon dwuczęściowy Prologic-a. Jest świetny na późną jesień i wczesną wiosnę, chociaż przy obecnym klimacie pewnie i cała "zimę" by służył. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts