mitos Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Witam, mam pytanie dotyczące makaronu na przyponie włosowym. Dokładnie jak dobrze ugotować by makaron zbyt szybko się nie rozpada lecz by spełniał swoje zadanie. Osobiście staram się ugotować makaron al dente z olejem, odcedzam , zalewam zimną wodą dokładnie płucząc, zostawiam na ręczniku do przesuszenia i nakładam na włos, i tutaj zaczyna się problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areh Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 A co to dokładnie za problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Podejrzewam, że spada po zarzuceniu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 dolewanie oleju do gotującego makaronu to mit szkoda oleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_sww Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Mój patent na makaron na włosie jest sprawdzony i działa. Włos to gumka recepturka przywiązana ładnie do haka. Oczko przywiązanej gumko rozwieram szczypcami i wkładam w nie kolanko (makaron) ugotowany na twardo (aldente). Jesli chcemy idsunąć makaron od kolanka musimy troche zwiazac nicia oczko ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now