Jump to content

Makaron na włosie.


mitos
 Share

Recommended Posts

Witam, mam pytanie dotyczące makaronu na przyponie włosowym. Dokładnie jak dobrze ugotować by makaron zbyt szybko się nie rozpada lecz by spełniał swoje zadanie.

Osobiście staram się ugotować makaron al dente z olejem, odcedzam , zalewam zimną wodą dokładnie płucząc, zostawiam na ręczniku do przesuszenia i nakładam na włos, i tutaj zaczyna się problem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mój patent na makaron na włosie jest sprawdzony i działa. Włos to gumka recepturka przywiązana ładnie do haka. Oczko przywiązanej gumko rozwieram szczypcami i wkładam w nie kolanko (makaron) ugotowany na twardo (aldente). Jesli chcemy idsunąć makaron od kolanka musimy troche zwiazac nicia oczko :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...