miszcz666 Napisano 12 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Mam 30 szt dużych haków jigowych (do gum 15-16cm) ale nie mam do nich matrycy (mam matrycę ale do mniejszych rozmiarów). Może ktoś zna jakiś sposób na zrobienie prostej matrycy? Albo może ktoś wie jak można inaczej obciążyć hak z gumą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 12 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Zobacz tutaj Kiedy czytam wydaje się łatwe do zrobienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz666 Napisano 13 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 znalazłem jeszcze coś takiego : https://www.youtube.com/watch?v=vH3krg84alg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 13 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 14 godzin temu, miszcz666 napisał: (...) Albo może ktoś wie jak można inaczej obciążyć hak z gumą? Czeburaszka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz666 Napisano 17 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 W 10 min zrobiłem prostą formę z ziemniaka , odlane główki może nie wyglądają zbyt estetycznie ale po docięciu i doszlifowaniu spełniają swoją funkcję. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 17 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Polak potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi