Hiero Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 (edited) Cześć! Szukam pomocy w dobraniu sprzętu na method feeder. Interesuje mnie kij z kołowrotkiem o łącznej cenie +/- 400 złotych, najlepiej gdyby był dostępny w sklepie wędkarskim drapieżnik Łowię na komercji przewaga karpa +/- 5kg, trafiają się też ryby +15kg, łowię na 20-40 metrach od brzegu Dziękuję bardzo za pomoc!!! Edited April 22, 2021 by Hiero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 Czy do tego potrzebna jest instukcja obsługi? Oczywiście łatwiej .... zrobić 5786 post na ten sam temat! Przy okazji poszukiwań mozna przypadkiem pozyskać trochę innej wiedzy ale po co... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 3 hours ago, Hiero said: Szukam pomocy w dobraniu sprzętu na method feeder. Interesuje mnie kij z kołowrotkiem o łącznej cenie +/- 400 złotych, najlepiej gdyby był dostępny w sklepie wędkarskim drapieżnik Jeśli to istotne żeby był od nich to zadzwoń do sklepu i coś Ci wybiorą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiero Posted April 22, 2021 Author Report Share Posted April 22, 2021 (edited) Wartburg Nie wiem czy wiesz, ale nie każdy ma czas na przeglądanie forum 2h za jednym tematem, a po drugie co chwile są nowe rzeczy na rynku a posty są stare Edited April 22, 2021 by Hiero Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 Sprzęt wędkarski to nie bułki że muszą być świeże codziennie Sam nie masz czasu ale oczekujesz propozycji sprzętu z opcją dostępu w konkretnym sklepie. Mamy szukać za Ciebie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiero Posted April 22, 2021 Author Report Share Posted April 22, 2021 Nie napisałem, aby obowiązkowo był w podanym sklepie, tylko dobrze by było, gdybym mógł go tam znaleźć, a po drugie myślę, że jest dużo osób które mogły by polecić po prostu kołowrotek lub kij którego używali i się na nim nie zawiedli w podanej cenie, myślę ,że nie zajęło by im to dłużej, niż 2 minuty, przecież po to jest forum, aby zadawać pytania i pomagać sobie na wzajem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 Używam Jaxon Genesis Pro, już nie robią ale można znaleźć resztki serii. Z tego co wiem to wypuścili następcę o nazwie Green Point. Informacja z internetu i musiałbyś potwierdzić w sklepie. Kołowrotek to Okuma Ceymar, nie mam ale widziałem kilkadziesiąt razy jak był polecany. Poczytaj teraz forum bo czesto są takie pytania, nawet bardzo często. Robinson też coś ma z tego co kojarzę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiero Posted April 23, 2021 Author Report Share Posted April 23, 2021 Dzięki bardzo za pomoc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts