Andrzejek112 Napisano 15 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Witam! Chciałbym zacząć moją przygodę z wędkarstwem, lecz nie mam pojęcia od czego zacząć Mógłby mi ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 15 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Od egzaminu na kartę wędkarską. W trakcie nauki dowiesz się o tym co wolno, gdzie i kiedy. Taki temat przewija się bardzo często i jeśli poszukasz na forum to dowiesz się jakie są opłaty i procedury. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) W dniu 15.05.2021 o 20:34, Andrzejek112 napisał: Witam! Chciałbym zacząć moją przygodę z wędkarstwem, lecz nie mam pojęcia od czego zacząć Mógłby mi ktoś pomóc? Primo - to co napisał Michał. Secundo - jaka metoda Cię interesuje (spławik, grunt, spinning, trolling, surfcasting itp). Tertio - wędkowanie z brzegu, z łódki. Quatro - łowiska (rzeczółka, rzeczka, rzeka, staw, jezioro, morze). Na Forum są specjaliści we wszystkich tych dziedzinach i na pewno Ci pomogą. Edytowane 17 Maja 2021 przez Alexspin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 Trolling to chyba trochę trudny dla początkującego? Surfcasting jako pierwsza metoda do nauki? Domyślam się że kolega chce uczyć się sam i stąd pytanie jak zacząć. Pytam bo są mi kompletnie obce. Jestem taki obyty że nawet nie widziałem na żywo żeby ktoś łowił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi