Andrzejek112 Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Witam! Chciałbym zacząć moją przygodę z wędkarstwem, lecz nie mam pojęcia od czego zacząć Mógłby mi ktoś pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Od egzaminu na kartę wędkarską. W trakcie nauki dowiesz się o tym co wolno, gdzie i kiedy. Taki temat przewija się bardzo często i jeśli poszukasz na forum to dowiesz się jakie są opłaty i procedury. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 (edited) W dniu 15.05.2021 o 20:34, Andrzejek112 napisał: Witam! Chciałbym zacząć moją przygodę z wędkarstwem, lecz nie mam pojęcia od czego zacząć Mógłby mi ktoś pomóc? Primo - to co napisał Michał. Secundo - jaka metoda Cię interesuje (spławik, grunt, spinning, trolling, surfcasting itp). Tertio - wędkowanie z brzegu, z łódki. Quatro - łowiska (rzeczółka, rzeczka, rzeka, staw, jezioro, morze). Na Forum są specjaliści we wszystkich tych dziedzinach i na pewno Ci pomogą. Edited May 17, 2021 by Alexspin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Trolling to chyba trochę trudny dla początkującego? Surfcasting jako pierwsza metoda do nauki? Domyślam się że kolega chce uczyć się sam i stąd pytanie jak zacząć. Pytam bo są mi kompletnie obce. Jestem taki obyty że nawet nie widziałem na żywo żeby ktoś łowił 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts