tobcar Posted June 30, 2021 Report Share Posted June 30, 2021 Witam. Pomóżcie mi proszeę w doborze kołowrotka do feedera cw 150g. Mam już dwa zestawy do 100g. Przy jednym dragon z którego jestem zadowolony przy drugim jakiś mikado, nie najlepszy. Potrzebuję zestawu do 150 g na Odrę na Białoruś z ewentualnym przyłowem. Wędkę już mam. Kołowrotek do 150 zł. Ok. 10 wyjazdow nad Odrę rocznie. Zastanawiam się nad: Okuma Ceymar CMBF-355 lub Dam Quick Control 150 FS Lub może coś innego? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted June 30, 2021 Report Share Posted June 30, 2021 Robinson Carpex NanoTech 406 . Płynna praca młynka i hamulca. Radzi sobie z przyłowami. Solidna konstrukcja w cenie do 150 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted July 1, 2021 Report Share Posted July 1, 2021 (edited) Szczerze to wszystko jedno co wybierzesz ważne żeby miało przełożenie od 4:1 do 4.6:1 niskie przełożeni zapewni ci długowieczną pracę młynka. Osobiście polecałbym ceymara w odpowiedniej wersji. Edited July 1, 2021 by mikolaj łódzki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobcar Posted July 2, 2021 Author Report Share Posted July 2, 2021 Ok. Dzięki. Robinsona też przeglądałem, ale chyba jednak zamówię ceymara. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts