Jump to content

Coś z nowości wędzisk do Metody?

kuba
 Share

Recommended Posts

Siemka wszystkim, rozglądam się za drugim wędziskiem do metody w budżetowej kwocie do 250zł. Od kilku dni przeglądam rynek i na nic ciekawego nie mogę trafić. Może wy coś możecie polecić? :D

Pierwsza moja wymarzona wędka do metody, którą kupiłem rok temu to Mikado Ultraviolet 3,3 do 90g i osobiście jestem z niej bardzo zadowolony. Bardzo fajna praca paraboliczna!

Poszukuje drugiej takiej i już myślałem, aby po prostu kupić drugą taką samą ale ciekawość mnie zżera i chciałbym być posiadaczem jakiegoś innego modelu.

Poszukuje wędki 3,3 ewentualnie 3,6 do 100g o fajnej parabolicznej akcji. Łowiska głównie komercyjne i wiadomo karpie, jesiotry amury od 2 do nawet 15kg. 

Jak ktoś ma pytania dotyczące mojej szczegółowej opinii o UV z chęcią się podzielę! 

Pozdrawiam!

Pozwólcie, ze dodam.

Poniekąd zdecydowany jestem na WĘDKA DAIWA NINJA X METHOD FEEDER 3,60 / 80G tylko, że wszędzie jest niedostępna a ma na prawdę dobre opinie.

Mógłbym dołożyć trochę i mieć Nevis Vanity Carp Feeder / 3,30 m / 30 - 90 g i pytanie czy warto, też ciężko z jej  dostępnością :(