kuba Posted July 18, 2021 Report Share Posted July 18, 2021 Siemka wszystkim, rozglądam się za drugim wędziskiem do metody w budżetowej kwocie do 250zł. Od kilku dni przeglądam rynek i na nic ciekawego nie mogę trafić. Może wy coś możecie polecić? Pierwsza moja wymarzona wędka do metody, którą kupiłem rok temu to Mikado Ultraviolet 3,3 do 90g i osobiście jestem z niej bardzo zadowolony. Bardzo fajna praca paraboliczna! Poszukuje drugiej takiej i już myślałem, aby po prostu kupić drugą taką samą ale ciekawość mnie zżera i chciałbym być posiadaczem jakiegoś innego modelu. Poszukuje wędki 3,3 ewentualnie 3,6 do 100g o fajnej parabolicznej akcji. Łowiska głównie komercyjne i wiadomo karpie, jesiotry amury od 2 do nawet 15kg. Jak ktoś ma pytania dotyczące mojej szczegółowej opinii o UV z chęcią się podzielę! Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted July 18, 2021 Author Report Share Posted July 18, 2021 Pozwólcie, ze dodam. Poniekąd zdecydowany jestem na WĘDKA DAIWA NINJA X METHOD FEEDER 3,60 / 80G tylko, że wszędzie jest niedostępna a ma na prawdę dobre opinie. Mógłbym dołożyć trochę i mieć Nevis Vanity Carp Feeder / 3,30 m / 30 - 90 g i pytanie czy warto, też ciężko z jej dostępnością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unforgiven91 Posted July 18, 2021 Report Share Posted July 18, 2021 WĘDKA DAIWA NINJA X METHOD FEEDER 3,60 / 80G Wędzisko dostepne w ostatnich ezgemplarzach na multifishing . pl i dostepna od reki na niemieckim ebayu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted July 26, 2021 Author Report Share Posted July 26, 2021 Ktoś coś jakiś feeder 3,6m cw. do 100g, cena do 250zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mopsik Posted July 26, 2021 Report Share Posted July 26, 2021 Chyba wciąż super Mikado UV czy feeder czy Method..około 200zł.Mam 2 feedery ,jeden nawet 5 letni i wciąż uważam ,że to super kije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts