Maciej Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 Wiecie czym można przymocować przelotki dwustopkowe do wędki nieużywając omotki? Miałem pomysł rzeby rurką termokurczliwą ale nwm czy to się sprawdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 Potrzebujesz czegoś wytrzymałego na rozciąganie a rurka taka nie będzie. Gdyby było to możliwe to takie wędki miałby każdy producent. Był kiedyś taki temat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mopsik Posted June 6, 2022 Report Share Posted June 6, 2022 (edited) Stary temat ale odgrzebię. Przelotkę kleję delikatnie nawet kropelką.Potem omotka z plecionki,nie musi być pięknie.Potem ...tu uwaga..mam taki klej na zimno który imituje metal.Jest jak plastelina by po chwili zrobić się jak metal.I tą plasteliną cieniutko oklejam omotkę.Jak stwardnieje - delikatnie wygładzam papierem ściernym 2000,potem można pomalować nawet sprayem,polecam matowym.Jest to bardzo mocne wykończenie.Powiem tak,miałem kołowrotek z łąmaną rączką i na tym łamaniu złapał taki luz że mnie szlag...Zalałem tą plasteliną ,potem szlif i bajka.Klej to jakiś dwuskładnikowy firmy "moje auto" o nazwie jak pamiętam spawanie na zimno ? ,polecam. Edited June 6, 2022 by mopsik 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 6, 2022 Report Share Posted June 6, 2022 Coś takiego? Muszę kupić do domowego arsenału 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted June 7, 2022 Report Share Posted June 7, 2022 8 godzin temu, mopsik napisał: Stary temat ale odgrzebię. Przelotkę kleję delikatnie nawet kropelką. Potem omotka z plecionki, nie musi być pięknie. Potem ...tu uwaga.. mam taki klej na zimno który imituje metal. Jest jak plastelina by po chwili zrobić się jak metal.I tą plasteliną cieniutko oklejam omotkę. Jak stwardnieje ... Czy jest szansa zdemontować bezinwazyjnie przelotkę po takim zabiegu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts