Dario1906 Posted January 23, 2022 Report Share Posted January 23, 2022 (edited) Witam wszystkich kolegów i koleżanki. Mam małe pytanko (dylemat) to będzie 3 sezon wędkowania czas zmienić sprzęt ile czytam ile szukam ile oglądam tym gorzej. Sprzęt jaki mam to szkoda go tu przedstawiać, mimo że to są federki to i tak babeczki wiszą no tak lubię. Chciałem tak maksymalnie wyłożyć 2000zl za dwa komplety. Jeśli ktoś coś z góry dzięki. P.s Największy dylemat ile gram wyrzutu Edited January 23, 2022 by Dario1906 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 23, 2022 Report Share Posted January 23, 2022 Znam większy Doradzić komuś kto nawet nie napisał gdzie łowi i jakie ryby. Komplet to wędzisko i kołowrotek? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario1906 Posted January 23, 2022 Author Report Share Posted January 23, 2022 (edited) 11 minut temu, zwykły michał napisał: Znam większy Doradzić komuś kto nawet nie napisał gdzie łowi i jakie ryby. Komplet to wędzisko i kołowrotek? No w sumie racja Łowię na niedużych zbiornikach wód stojących a ryby to przeważnie karp,lin, karaś, leszcz. Tak wędzisko i kołowrotek to komplet Edited January 23, 2022 by Dario1906 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario1906 Posted January 30, 2022 Author Report Share Posted January 30, 2022 Sorry wszystkim za łatwo chciałem proszę o usunięcie tego beznadziejnego postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts