Wesryb1 Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 Cześć, jestem początkującym zajawkowiczem wędkarstwa i potrzebuję porady. 1) Kołowrotek do wędki cw. 120 / 390 - rzeka - cena do max. 300-350zł. 2) Czy znacie jakąś lampę stojakową na nocki, coś na przykład z akumulatorem? 3) Co macie z dodatkowych "gadżetów" w swoim ekwipunku? Rzeczy które naprawdę często się przydają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 ad1) uzywam centerpinów nie będę się wypowiadał. ad2) czasami uźywam naftowej "wozówki" powieszonej na kiju od podrywki ad3) czajnik i kafejnik oraz kubki wszystko z blachy emaliowanej, wyliczać dalej? latarka na głowę z bardzo słabym i ciepłym światłem- rosówki od tego nie uciekają PS: to nie jest kpina jak tak mam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 (edited) Kołowrotek w tej cenie to np Okuma Ceymar ale były też inne ciekawe propozycje. Od tego jest szukajka Dodatkowych gadżetów mam całą torbę a nie wożę wszystkiego. Nóż, zapasowe haczyki, żyłki na przypony, koszyczki i mnóstwo innych. Na początku kup to co Ci się wydaje odpowiednie a z czasem zobaczysz czego brakuje. Edited February 8, 2022 by zwykły michał Dopisek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts