Michał Witek Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Witam jestem amatorem wędkarstwa i za razem programistą. Na konkurs ogólnopolski prac technicznych postanowiłem stworzyć aplikację dla wędkarzy. Czy moglibyście wziąć udział w krótkiej ankiecie i wyrazić wasze opinie na jej temat? Bardzo by mi to pomogło w jej rozwoju oraz w wydaniu jej na sklepy z aplikacjami. https://forms.gle/5vc2VvNh3f3ksE4C8 Z góry dziękuję za udział Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Wypełnione. Dodałem kilka sugestii od siebie. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Witek Posted March 24, 2022 Author Report Share Posted March 24, 2022 37 minut temu, zwykły michał napisał: Wypełnione. Dodałem kilka sugestii od siebie. Powodzenia Dzięki wielkie, każdy feedback kest dla mnie na wagę złota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 16 godzin temu, zwykły michał napisał: Wypełnione. Dodałem kilka sugestii od siebie. Powodzenia Ja też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts