Sanoczanin28 Posted July 30 Report Share Posted July 30 Witam. Obecnie posiadam wędkę robinson stinger z której jestem bardzo zadowolony do tego jakiś tani kołowrotek z allegro który też daje radę . Dopiero zaczynam przygodę z karpiami amurami itd . Chciałbym zakupić jakiś drugi zestaw typowo pod karpia w miejscu w którym łowię występują całkiem spore karpie jesiotry amury . Czy mógłby ktoś polecić jakies wędzisko i kołowrotek ? Budżet na wędkę 150 na kołowrotek 150 . Wiem że szału za to nie dostanę ale no dopiero zaczynam z karpiami no i nie zarabiam 5000 żeby kupować wędkę za 1000 zł :p . Czytalem o wędzisku mikado intro caro II ludzie piszą że jest idealny dla początkujących i zastanawiam się nad nim mocno . Bardzo chętnie posłucham Waszych opinii i rad . Tak jak mówiłem wędka typowo pod karpia amura jesiotra + kołowrotek budżet 300 zł 150 na wędkę i 150 na kołowrotek . Z góry dziękuję 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted July 31 Report Share Posted July 31 Wyszukiwarka na forum i znajdziesz wszystko. Jedyne co to o żyłkach niezbyt dużo pisaliśmy. Szykaj żyłek mało rozciągliwych nie koniecznie karpiowych. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 31 Report Share Posted July 31 20 hours ago, Sanoczanin28 said: Czytalem o wędzisku mikado intro caro II ludzie piszą że jest idealny dla początkujących i zastanawiam się nad nim mocno Poczytaj jakie opinie ma serwis bo ludzie niekoniecznie ich chwalą. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts