DAWCIO Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Witam chcę kupić SG custom predator 150g 2,58m i nie wiem jaki kołowrotek wybrać zastanawiam się nad ryobi arctica 5000, penn slammer 360 albo 460 i dam quick 4 5000. Macie może jakieś inne swoje typy. Chce rzucać przynętami między 50-150g. Proszę o poradę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Godzinę temu, DAWCIO napisał: ryobi arctica 5000 Zda egzamin. Na marginesie - łowienie tak ciężkimi klockami byłoby praktyczniejsze sprzętem castingowym. Przemyśl to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 W firmach Ryobi czy Penn znajdziesz sporo modeli spełniających wymagane pod to wędzisko warunki. Wybrać powinieneś sam. Trudno wymagać od kogoś żeby przeglądał dziesiątki jak nie setki stron. Sam Ryobi Zauber występuje obecnie w czterech (Ryobi Zauber, Ryobi Zauber CF, Ryobi Zauber LT, Ryobi Zauber Red) wersjach. Może doszła już piąta o której nie wiem? Sprzętu firmy DAM nie używam więc nie mam pojęcia jak oni stoją. Mam na myśli głównie stosunek jakości sprzętu do ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts