Asfalt Posted March 16, 2023 Report Share Posted March 16, 2023 Hej, dziś wyrobiłem duplikat mojej karty wędkarskiej sprzed 11 lat i z tego co pamiętam zawsze miałem problem z kompletowaniem i ustawieniem zestawu spławikowego. Teraz znalazłem zbawienie na stronie Decathlona w postaci gotowych zestawów spławikowych. Chciałbym zapytać was o opinie na temat takich produktów i o sposób montażu takiego zestawu. Tutaj z tego co widzę jest 7 metrowa żyłka + przypon, oznacza to, że po prostu nawijam żyłkę na pusty kołowrotek i mam gotowy zestaw? Nie za krótka ta żyłka? Jeśli mielibyście do polecenia takie zestawy na Wisłę, to byłbym bardzo wdzięczny za polecenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 16, 2023 Report Share Posted March 16, 2023 To zestaw do bata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted March 16, 2023 Report Share Posted March 16, 2023 (edited) 20 hours ago, Asfalt said: Tutaj z tego co widzę jest 7 metrowa żyłka + przypon, oznacza to, że po prostu nawijam żyłkę na pusty kołowrotek i mam gotowy zestaw? Nie za krótka ta żyłka? Długość żyłki jest w porządku jeśli używana zgodnie z przeznaczeniem. Taki zestaw przywiązuje się do szczytówki w bacie. Taka wędka nie ma przelotek ani kołowrotka. Taki zestaw będzie dobry na Wisłę bo to duża rzeka i znajdą się miejsca gdzie się sprawdzi. Edited March 17, 2023 by zwykły michał składnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts