Kapi Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Cześc jakibyście polecili mi kołowrotek do wędki Storm Adventure X Spinning 2,40m 5-25g 2pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Jakikolwiek sobie wymyślisz i kupisz. Nierealnym jest dobór kołowrotka do wędziska nie mając pojęcia jakie ryby chcesz łowić, tym bardziej, że cw 5-25 g to teoretycznie uniwersalny zakres. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 KONGER Ultris Aqua 830, będzie dobrze pasował. Takim zestawem połowisz zarówno szczupaki, jak i okonie. Tylko proponuję na szczupaki plecionkę 0,10mm e na okonie 0,07mm. Pamiętaj o przyponie szczupakowym minimum 30cm. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Headlnsky Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 W dniu 2.06.2023 o 16:33, Kapi napisał: Cześc jakibyście polecili mi kołowrotek do wędki Storm Adventure X Spinning 2,40m 5-25g 2pc Mam na sprzedaż ryobi zauber 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi