_FENIKS_ Napisano 11 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwca 2023 Witam, czy posiada ktoś przepis na zanętę którą można zrobić samemu i gdzie wszystkie składniki można znaleźć w sklepie? Najlepiej gdyby była ona na ryby typu leszcz i płoć oraz aby była na rzekę.
Docio Napisano 11 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwca 2023 Po prawej u góry jest pole "szukaj". Wpisz zanęta i zarezerwuj godzinkę, albo dwie, na czytanie. 2
zwykły michał Napisano 11 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwca 2023 Podałem Ci tani i skuteczny sposób w innym temacie. 2
JKarp Napisano 12 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwca 2023 23 godziny temu, _FENIKS_ napisał: Witam, czy posiada ktoś przepis na zanętę którą można zrobić samemu i gdzie wszystkie składniki można znaleźć w sklepie? Najlepiej gdyby była ona na ryby typu leszcz i płoć oraz aby była na rzekę. Wcale nie wyjdzie taniej. Chyba, że zamiast będziesz używał kukurydzy i grochu. JKarp 1
Splawikowiec92 Napisano 12 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwca 2023 Ja często robią swojską zanętę. Ryby na ogół to nie wybredny gatunek i wyniki z domową zanęta mam podobne jak z tą kupną ze sklepu. Gotowane ziemniaki, płatki owsiane, cukier, mąka kukurydziana i mieszam i tyle całej filozofii. Ostatnio dodałem płatków kokosowych. Linowi się spodobało. Pozdro. 1
Rekomendowane odpowiedzi