Dominikj1213 Napisano 25 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2023 Witam chciałbym zakupić wędki do wywózki Delphin Etna E3 Cork 2 sec 270 CM / 2.5 LB . Chciałbym się zapytać czy ktoś może posiada te wędki i czy może podzielic się opinią .Pozdrawiam
Wartburg Napisano 25 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2023 Popytaj na dedykowanym forum sumowym, tutaj miłośnicy wagi ciężkiej nieliczni. 2
Crowfish Napisano 25 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2023 Posiadam dwie sztuki ale 360cm 3LB 3 składowe. Porządnie wykonane wędki. W tej półce cenowej raczej nic lepszego nie znajdziesz. Dają radę i do wywózki i do rzutu. Ogólnie Delphin zaskoczył mnie bardzo pozytywnie jakością wykonania. 2
mikolaj łódzki Napisano 25 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2023 Mam wyroby delphina i jestem zadowolony. Czytałem o tych wędkach podobno są dość miękkie więc do wywózki się nadadzą dobrze. @JKarp napewno coś o nich napiszę więcej lub poleci co innego ale nie wiadomo czy się zjawi.... 2
JKarp Napisano 10 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpnia 2023 Kolega używa Mikado M-KA 10" 3 lb. Miałem okazję też holować karpia. Bardzo fajne, ładne ugięcie. Tyle, że nie w korku. JKarp 1
Rekomendowane odpowiedzi