Halba Napisano 28 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Witam mam wędkę MISTRALL SPINNING STRATUS PRO SPIN 2,10M 5-30G i czy może być stosowany kołowrotek Flagman S-Power Picker 4000 Przełożenie 4.6: Ilość łożysk 5+1? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 28 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Czy stopka kołowrotka pasuje do uchwytu wędziska? Jeżeli pasuje, to tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 29 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Krótki kij spinningowy, dlaczego dobierasz do niego kołowrotek Picker czyli gruntowy? Pomimo że patrząc na jego dane techniczne to gruntowy jest on tylko z nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crowfish Napisano 29 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Będzie działać. To nie apteka:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halba Napisano 29 Października 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 2 godziny temu, ryukon1975 napisał: Krótki kij spinningowy, dlaczego dobierasz do niego kołowrotek Picker czyli gruntowy? Pomimo że patrząc na jego dane techniczne to gruntowy jest on tylko z nazwy. Pytam się, bo mam taki kij na stanie i ten kołowrotek został mi i stąd moje pytanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 29 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Jeżeli masz na stanie to nie ma sensu kupować nowego. Z czasem kiedy zmienisz zdanie zaczniesz kupować więcej i więcej ... Dojdziesz do momentu, że jesteś przygotowany sprzętowo na prawie każdą sytuacje nad wodą i zaczniesz dublować Mam pięć feederów a bez problemu wystarczyłyby mi dwa żeby łowić wszędzie gdzie chcę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Docio Napisano 29 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Kiedyś łowiło się na to co się miało a o przełożeniach rozmawiało się między sobą i to nie technicznie lecz opiniotwórczo, że taki nadaje się pod spławiczek, taki do spinningu a taki sprawdzi się na gruncie. Nawoje, przełożenia, waga o tym żaden producent nie pisał. Halba pomyśl tak. Kołowrotek do cięższych przynęt 40-60 g już masz, teraz, w celu uzupełnienia będziesz potrzebował kołowrotka do przynęt, do obecnego Mistrala oraz jakiś spinning o większej gramaturze. I nie patrz krzywo na Ryukon jest w pewnych kwestiach mocno zasadniczy do czego upoważnia go posiadana wiedza. Ja niewiele się różnię od niego gdy dochodzi do dyskusji o gruncie lub o posiadanie Karty Wędkarskiej. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi