Keks Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 Witam, z 5 miesięcy temu kupiłem sobie nową, nie drogą wędke na spokojne niedzielne łowienie, jednak po dobrych 3 miesiącach w kołowrotku przestał działać hamulec więc niezbyt miałem jak łowić, próbowałem naprawić ale bezskutecznie, zdecydowałem się na zakup nowego kołowrotka i tu przychodzę z pytaniem jaki kołowrotek polecacie ? Mój przedział cenowy to tak najlepiej do 110 zł ale jak znajdzie się tańsza to nie mam nic przeciwko. Wędka: Jaxon Tele Travel RT 5-25g 210cm Zestaw spławikowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 Godzinę temu, Keks napisał: 210cm Zestaw spławikowy Jest to nierealne połączenie. Nawet złoty kołowrotek nie pomoże. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 3 hours ago, Keks said: Mój przedział cenowy to tak najlepiej do 110 zł ale jak znajdzie się tańsza to nie mam nic przeciwko. W tej cenie to tylko używany jeżelimasz kogoś zaufanego. Mam kilkanaście które mogłyby się sprawdzić ale mieszkam poza Polską Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 Wędke na spławik bym proponował zakupić zamiast posiadanego spiningu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts