Gruby Barti Napisano 31 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 Cześć! Jaka najgorsza kara grozi za łowienie w okręgu, którego nie ma się opłaconego? Karta jest, pozwolenie na dwóch innych okręgach na drugim końcu Polski uregulowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 31 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 (edytowane) Ja Cię nie złapią to żadna. W sumie to podobnie byłoby, gdyby Twój kolega pukał Twoją dziewczynę/patnerkę/żonę na wczasach na drugim końcu Polski! Edytowane 31 Marca 2024 przez Ubertroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 31 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 Ustawa o rybactwie śródlądowym. Kary zaczynają się od Art 27. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 31 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 6 hours ago, Ubertroll said: Ja Cię nie złapią to żadna. Tak jak w każdym innym przypadku złamania prawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 1 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) 17 godzin temu, Gruby Barti napisał: Jaka najgorsza kara grozi za łowienie w okręgu, którego nie ma się opłaconego? Wyrzuty sumienia... Chyba, że będziesz miał pecha i Cię skontrolują. Prawdopodobieństwo niewielkie, przez niemal 70 lat wędkowania miałem trzy razy przyjemność być kontrolowanym... Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi