Nikodem__ Posted April 20 Report Share Posted April 20 (edited) Złamałem wędkę teleskopową w ostatnim segmencie przy szczytówce. Czy da się z tym coś zrobić? Foto Edited April 21 by wind Edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted April 21 Report Share Posted April 21 Da się kupić same szczytówki nie uzbrojone; czasami by siedziała bez luzu trzeba dociąć podszlifować, na koniec dokupić przelotki i tyle, Pytanie czy warto zeby sie nie okazalo ze szytówka pare przelotek i tubeczka kleju kosztuje więcej niz kijek tej samej klasy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 21 Report Share Posted April 21 Kijek wygląda na wiekowy więc szkoda czasu na naprawy. Druga sprawa to czy naprawiający podoła zadaniu i będzie zadowolony z efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem__ Posted April 21 Author Report Share Posted April 21 34 minuty temu, zwykły michał napisał: Kijek wygląda na wiekowy więc szkoda czasu na naprawy. Druga sprawa to czy naprawiający podoła zadaniu i będzie zadowolony z efektu. Kijek jest dość wiekowy, ale nie należy do mnie (jest pożyczony), więc chciałbym to mimo wszystko naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzybkiOkoń Posted April 21 Report Share Posted April 21 Zamiast kijka podaruj flaszkę, myślę że właściciel będzie bardziej zadowolony 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 21 Report Share Posted April 21 10 hours ago, Nikodem__ said: Kijek jest dość wiekowy, ale nie należy do mnie (jest pożyczony), więc chciałbym to mimo wszystko naprawić. @Wartburgbędzie najlepszym źródłem informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted April 22 Report Share Posted April 22 Lubie zabawy typu dać staremu teleskopu drugie życie czasami istotnie zmieniając parametry ale to tylko hobby i zupełnie serio z ekonomicznego punktu widzenia wykracza to dalece poza granice absurdu. Chcesz @Nikodem__ to wbijaj na PRV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts