_świeżak_ Napisano 22 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2024 Witam ostatnio w oczy rzuciła mi się wędka marki miracle fish Dokładna nazwa to miracle fish big Bull u mnie w sklepie są różne modele różnica jest taka że mają inny ciężar wyrzutu Ma ktoś taką wędkę albo podobną ? Jakie spostrzeżenia opinie uwagi itp Jestem wędkarzem amatorem Niezbyt interesują mnie zakupy przez internet
zwykły michał Napisano 23 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 23 Lipca 2024 10 hours ago, _świeżak_ said: u mnie w sklepie są różne modele różnica jest taka że mają inny ciężar wyrzutu Raczej będzie więcej różnic Nie słyszałem o takiej marce i nie brałbym do ręki mając inne dostępne. 3
ryukon1975 Napisano 23 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 23 Lipca 2024 (edytowane) Jakaś mała i nowa firma skupiająca się na bardzo tanich rzeczach. Występują często w pełnych zestawach na alledrogo. Trudno oczekiwać dziś czegokolwiek za kij czy kołowrotek który w sklepie kosztuje 30-100 PLN a do tego nikt nie chce się wypowiedzieć o praktycznym użyciu tego sprzętu lub go nie zna. Edytowane 23 Lipca 2024 przez ryukon1975 4
Alexspin Napisano 23 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 23 Lipca 2024 Osobiście omijałbym to "coś" z daleka. Jednorazówki. 3
_świeżak_ Napisano 23 Lipca 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Lipca 2024 pytałem kolegów jeden ma taką wędkę + kołowrotek jaxon magnet i targa na tą wędkę naprawdę spoko karpie po parę kg stwierdziłem że ją kupię jutro dam znać więcej szczegółów P.s dzk za wszystkie odp ;--)
zwykły michał Napisano 24 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2024 Jeżeli znasz użytkownika i ma pozytywną opinię to spróbuj. Zawsze możesz kupić następną 1
_świeżak_ Napisano 24 Lipca 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2024 Kupiłem napisze jak po pierwszych doznaniach pan dorzucił JesCze pellet haczykowy czosnek
Rekomendowane odpowiedzi