Michał_W Napisano 28 Grudnia 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2024 Hej Wędkarzu/Wędkarko! Jako student Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu zapraszam cię do udziału w krótkiej ankiecie na temat rynku wędkarskiego w Polsce. Twoje doświadczenie i opinie są dla nas niezwykle cenne i pomogą lepiej zrozumieć potrzeby wędkarzy oraz trendy w tym fascynującym świecie. Jak wziąć udział? Kliknij w link poniżej i odpowiedz na kilka prostych pytań: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1M0gZNEvMyj_QZNZTulOlTGDwlK4ikkOb8hJQqbBlWseQyg/viewform?usp=header Dziękujemy za Twój czas i zaangażowanie!
Michał_W Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2024 Jeżeli ktoś jest ciekaw wyników badania może odezwać się do mnie w wiadomości prywatnej lub przez email mwalkowski61@gmail.com. Po zakończeniu badania z chęcią podzielę się wynikami.
zwykły michał Napisano 28 Grudnia 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2024 Wypełniłem i chetnie dowiem się jakie sa wyniki badania. Poproszę o podanie informacji publicznie na forum. W jednym z pytań są wymienione "automatyczne kołowrotki" Co to jest? 3
mikolaj łódzki Napisano 28 Grudnia 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2024 Michał może chodzi o elektyczne multiki bo są takie na pewno shimano , penn chyba też coś takiego zdziełał. 2
zwykły michał Napisano 28 Grudnia 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2024 Być może. Zakładam, że autor tematu układał ankietę i nam wyjaśni.
ryukon1975 Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoszenie Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Odpowiedziałem tak z czystej ciekawości o pytania. Jednak te pytania mało ciekawe i oryginalne. Na niektóre odpowiedziałem siłowo bo wśród opcji odpowiedzi nie było takiej jaką bym udzielił zapytany twarzą w twarz. Przykładowo pytanie czym się sugeruję przy wyborze sprzętu. Odpowiedzi to reklamy, prasa, katalog, znajomi wędkarz, itd. a ja to już nie mam własnego zdania? Potrzeby łowiska i moje się nie liczą? Edytowane 29 Grudnia 2024 przez ryukon1975 3
Rekomendowane odpowiedzi