dedek2 Napisano 10 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2025 Witam zakupiłem taką wędkę, i tak jak w temacie mam pytanie jaki kręciął by tu najlepiej pasował? Zakupiłem tą wędkę z myślą o okoniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 Kup sobie taki , na jaki cię stać. Ceny zaczynają się od 35-5000zł. Rozmiarowo taki 2500 wystarczy. Dziwne pytanie albo to jakiś fejk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2025 Jeśli nie przerazi Cię cena polecam DAIWA Fuego 2500. Mam taki na zbyciu wraz zapasową szpulą, którą musiałbyś dokupić odrębnie, stan nienaganny. Jeśli byłbyś zainteresowany, pisz na PRIV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2025 On 4/11/2025 at 2:23 PM, PiotrZ said: Kup sobie taki , na jaki cię stać. Co ma zrobić kiedy kilkadziesiąt modeli mieści się w jego budżecie? Nie wiem co wybrać i pyta na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2025 Kijek budżetówka to nie jest. Nie określił w jakiej kwocie chciałby się zamknąć. Co do wielkości kołowrotka to napisałem, wielkość 2500 starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi