DaRo123 Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 (edytowane) Witam Przyszedł mi dzisiaj kołowrotek prologic avenger xd 7000 kupiony na allegro ze sklepu rybomania i nie wiem czy nie jest coś nie tak z quick dragiem bo to mój pierwszy kołowrotek z quick dragiem i podczas gdy mam zakręcony hamulec praktycznie całkiem to muszę zrobić 2/3 obrony pokrętłem żeby był luz w miarę więc nie wiem czy nie jest coś zepsute pragnę dodać jeszcze że taka gumowa uszczelka pod pokrętłem hamulca jest krzywa i w jednym miejscu odstaje oraz w środku szpuli i na takiej podkładce co jest to wystające na co się szpulę zakłada jest pełno opiłków metalu Z góry dzięki za pomoc Edytowane 11 Kwietnia 2025 przez DaRo123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 6 minut temu, DaRo123 napisał: jeszcze że taka gumowa uszczelka pod pokrętłem hamulca jest krzywa i w jednym miejscu odstaje oraz w środku szpuli i na takiej podkładce co jest to wystające na co się szpulę zakłada jest pełno opiłków metalu Zdjecie dożuć. 6 minut temu, DaRo123 napisał: zrobić 2/3 obrony pokrętłem żeby był luz w miarę Każdy quick drag jest inny po za tym co znaczy dla ciebie luz w miarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo123 Napisano 11 Kwietnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 22 minuty temu, mikolaj łódzki napisał: Zdjecie dożuć Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 Odeślij do sklepu jako wadliwy i po sprawie. Kiedy zaczniesz grzebać powiedzą, że sam zepsułeś i zostaniesz z niczym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo123 Napisano 11 Kwietnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 1 minutę temu, zwykły michał napisał: Odeślij do sklepu jako wadliwy i po sprawie. Kiedy zaczniesz grzebać powiedzą, że sam zepsułeś i zostaniesz z niczym. Tylko że mi potrzebny jest kołowrotek bo 26 kwietnia jadę na karpie a nie mam innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 Robisz zwrot masz prawo do 14 dni albo 7 przy zakupach przez Internet bez podania powodu. Pieniądze wrócą na konto i kupujesz w tym czasie nowy. Jak zamówisz w weekend to przez 3 dni zdąży przyjść przed świętami. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo123 Napisano 11 Kwietnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 2 minuty temu, mikolaj łódzki napisał: Robisz zwrot masz prawo do 14 dni albo 7 przy zakupach przez Internet bez podania powodu. Pieniądze wrócą na konto i kupujesz w tym czasie nowy. Jak zamówisz w weekend to przez 3 dni zdąży przyjść przed świętami. Ale to też zależy bo poprzedni kołowrotek który miałem to kupiłem na stronie sklepwedkarski to z miesiąc czekałem aż my zwrócą pieniądze ale pisałem przedtem do tego sklepu co zamówiłem to zobaczymy co odpiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 Godzinę temu, DaRo123 napisał: sklepwedkarski to z miesiąc czekałem aż my zwrócą pieniądze Byłeś za mało irytujący. Ja żeby otrzymać zwrot od pewnego humanoida musiałem poczekać 10 dni plus 70 telefonów plus morzę sms-ów. Tak wtedy skończyła się moja cierpliwość i stoicki spokój. Wiesz jeżeli jesteś dorosłym, samodzielnym, bardzo odpowiedzialnym mężczyznom (paniom też wolno ). Możesz zamówić kołowrotki zanim zwrócą ci pieniądze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 2 godziny temu, DaRo123 napisał: Ale to też zależy bo poprzedni kołowrotek który miałem to kupiłem na stronie sklepwedkarski to z miesiąc czekałem aż my zwrócą pieniądze ale pisałem przedtem do tego sklepu co zamówiłem to zobaczymy co odpiszą Uważasz, że wirtualnie go naprawimy choć sam stwierdzasz, że się sypie? Wypchnęli Ci szmelc licząc, że się uda. Masz obawy o zwrot? Przeczytaj regulamin Allegro odnośnie gwarancji i zwrotów, zepchnij to na nich jeśli tylko zajdzie obawa o kombinowanie. Myślenie ma przyszłość a do 26 to 20 razy możesz pójść do sklepu. No chyba, że połaszczyłeś się na jakiś outlet ze zwrotów bez gwarancji za pół ceny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 11 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 1 hour ago, mikolaj łódzki said: Byłeś za mało irytujący. Ja żeby otrzymać zwrot od pewnego humanoida musiałem poczekać 10 dni plus 70 telefonów plus morzę sms-ów. Tak wtedy skończyła się moja cierpliwość i stoicki spokój. Polska to dziwny kraj Nikt łaski nie robi i proszenie się o własne pieniądze nie powinno mieć miejsca. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi