Skocz do zawartości

Kołowrotek prologic avenger

DaRo123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Przyszedł mi dzisiaj kołowrotek prologic avenger xd 7000 kupiony na allegro ze sklepu rybomania i nie wiem czy nie jest coś nie tak z quick dragiem bo to mój pierwszy kołowrotek z quick dragiem i podczas gdy mam zakręcony hamulec praktycznie całkiem to muszę zrobić 2/3 obrony pokrętłem żeby był luz w miarę więc nie wiem czy nie jest coś zepsute pragnę dodać jeszcze że taka gumowa uszczelka pod pokrętłem hamulca jest krzywa i w jednym miejscu odstaje oraz w środku szpuli i na takiej podkładce co jest to wystające na co się szpulę zakłada jest pełno opiłków metalu

Z góry dzięki za pomoc 

IMG_20250411_190014_329.jpg

IMG_20250411_190037_664.jpg

IMG_20250411_190108_867.jpg

IMG_20250411_190149_834.jpg

Edytowane przez DaRo123

6 minut temu, DaRo123 napisał:

jeszcze że taka gumowa uszczelka pod pokrętłem hamulca jest krzywa i w jednym miejscu odstaje oraz w środku szpuli i na takiej podkładce co jest to wystające na co się szpulę zakłada jest pełno opiłków metalu

Zdjecie dożuć. 

6 minut temu, DaRo123 napisał:

zrobić 2/3 obrony pokrętłem żeby był luz w miarę

Każdy quick drag jest  inny po za tym co znaczy dla ciebie luz w miarę.

2 minuty temu, mikolaj łódzki napisał:

Robisz zwrot masz prawo do 14 dni albo 7 przy zakupach przez Internet bez podania powodu. Pieniądze wrócą na konto i kupujesz w tym czasie nowy. Jak zamówisz w weekend to przez 3 dni zdąży przyjść przed świętami. 

Ale to też zależy bo poprzedni kołowrotek który miałem to kupiłem na stronie sklepwedkarski to z miesiąc czekałem aż my zwrócą pieniądze ale pisałem przedtem do tego sklepu co zamówiłem to zobaczymy co odpiszą 

Godzinę temu, DaRo123 napisał:

sklepwedkarski to z miesiąc czekałem aż my zwrócą pieniądze

Byłeś za mało irytujący. Ja żeby otrzymać zwrot od pewnego humanoida musiałem poczekać 10 dni plus 70 telefonów plus morzę sms-ów. Tak wtedy skończyła się moja cierpliwość i stoicki spokój. 

Wiesz jeżeli jesteś dorosłym, samodzielnym, bardzo odpowiedzialnym mężczyznom (paniom też wolno ). Możesz zamówić kołowrotki zanim zwrócą ci pieniądze. ;)

2 godziny temu, DaRo123 napisał:

Ale to też zależy bo poprzedni kołowrotek który miałem to kupiłem na stronie sklepwedkarski to z miesiąc czekałem aż my zwrócą pieniądze ale pisałem przedtem do tego sklepu co zamówiłem to zobaczymy co odpiszą 

Uważasz, że wirtualnie go naprawimy choć sam stwierdzasz, że się sypie? Wypchnęli Ci szmelc licząc, że się uda. Masz obawy o zwrot? Przeczytaj regulamin Allegro odnośnie gwarancji i zwrotów, zepchnij to na nich jeśli tylko zajdzie obawa o kombinowanie. Myślenie ma przyszłość a do 26 to 20 razy możesz pójść do sklepu. No chyba, że połaszczyłeś się na jakiś outlet ze zwrotów bez gwarancji za pół ceny.

1 hour ago, mikolaj łódzki said:

Byłeś za mało irytujący. Ja żeby otrzymać zwrot od pewnego humanoida musiałem poczekać 10 dni plus 70 telefonów plus morzę sms-ów. Tak wtedy skończyła się moja cierpliwość i stoicki spokój. 

Polska to dziwny kraj :) Nikt łaski nie robi i proszenie się o własne pieniądze nie powinno mieć miejsca.