Franek Popczyk Napisano 13 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2025 Witam, serdecznie ostatnio byłem na połowie na Przeczycach i od 4 rano, jedyne co udało się złowić mała wzdręga i okońa z garbem słabe jezioro. Nie polecam!!!
Docio Napisano 13 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2025 4 rano, wiosną!? Swoje błędy taktyczne przekładasz na opinię o wodzie, brawo. 3
ryukon1975 Napisano 13 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2025 8 godzin temu, Franek Popczyk napisał: byłem na połowie na Przeczycach i od 4 rano Niewiele a dokładnie nic mi to nie mówi. Od czwartej do? Piątej czy do dziewiętnastej łowiłeś?Jednak jak wyżej jakbyś łowił nawet do dwudziestej to po jednorazowej zabawie nikt poważny nie podejmie się oceniania wody. 3
Alexspin Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2025 (edytowane) W ostatnich kilku latach czterokrotnie uczestniczyłem w towarzyskim spotkaniu kilkunastu spinningistów właśnie nad tym zalewem i autorytatywnie oświadczam, iż jesteś w błędzie. Zalew nie jest mniej rybny niż inne tego typu zbiorniki, a niektóre nawet przewyższa rybnością. "Łowić trza umić", a dopiero wygłaszać opinie nie mające niczego wspólnego z rzeczywistością. Edytowane 14 Kwietnia 2025 przez Alexspin 2
Rekomendowane odpowiedzi