mikolaj łódzki Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 godzin temu W tym roku tj 2026. Obwód rybacki rzeki ner nr1. został wydzierżawiony przez okreg Mazowiecki. Do tego staw Stefańskiego, Przedzalniana, Jana ,Młynek są no-killami. Naprawdę jestem pod wrażeniem. A teraz parę zdjęć znad Neru. Niby cieczek ale taki powazny sie wydaje. Bobry są ale pytanie czy ryby też ? Zdjęcia z okolic mostu lutomiersk. Z obserwacji to dużo ptactwa ale i śmieci nie koniecznie wędkarskich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jestem prawie pewny, że są ryby. Nikt nie przygotowuje stanowisk pod przystawkę w prądzie wstecznym jeśli ich nie miałoby być. Wiosną, jak wszystko się zazieleni, to będzie niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Właśnie widziałem ciekawe miejsca ale mało śmieci stricte wędkarskich. Jedna butla po dosmaczaczu ale brak pudełek po np robalach. Mam dziwne wrażenie że jak się zazieleni to część wody zniknie w dużej mierze ale może się zdziwię. Zobaczymy jutro biorę bolonkę i pinke może coś będzie. Pierwsze szlify z spławikowania rzeczego. Edytowane 1 godzinę temu przez mikolaj łódzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi