calver56 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Mam od roku bardzo dużo uzasadnionych reklamacji na sprzęt Daiwy i Cormorana . Natrafiam na ogromne problemy z naprawami gwarancyjnymi , które są notorycznie odrzucane nawet w ewidentnych przypadkach winy producenta. Nawet odpłatna naprawa w czasie gwarancji jest niemozliwa. Czy spotyka was to samo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Kilka lat temu miałem "ciężkie" przejścia z feederem Mikado po złamaniu szczytówki. Przez pół roku nie potrafili dopasować lub sprowadzić i sprzedać mi jej. W końcu okazało się, że zgubili środkowy skład. Dopiero realna groźba postępowania cywilnego sprawiła cudowne odnalezienie składu ale szczytówki i tak nie dopasowali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McGREGOR Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Witam nie tylko Cormoran ,Daiwa czy Mikado mają z tym problem u Shimano też nie wygląda to dobrze.Miałem kiedyś sklep i obroty nie były jakies rewelacyjne,ale takie firmy jak Jaxon,Dragon czy Konger wymieniały bez szemrania na nowy.Z tymi poważnymi markami to robiłem tak że woziłem do kolegi co ma sklep że tak powiem poważny (1200 m2) i szło przez niego -bez problemów.Czyli z tego wniosek taki ze jak ktoś jest mały to go olew.....Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 A macie jakieś doświadczenia z firmą Colmic? Planuję zakupić kijek tej firmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek2005 Posted December 27, 2020 Report Share Posted December 27, 2020 (edited) ........ taka lipa u mnie taki szajs że przy pierwszym łowieniu się popsuł sprzęcior Edited December 27, 2020 by wind Usunięcie wulgaryzmow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted December 28, 2020 Report Share Posted December 28, 2020 Napisz nieco szerzej. O jakim sprzęcie piszesz, jaka awaria, w jakich okolicznościach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts