Conrad Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) cześć, poleca ktoś jakieś dobre miejscówki w okolicach Łodzi? pzdr Edytowane 9 Lipca 2013 przez wind edycja tytułu
al.bundy Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Lipca 2013 cześć, poleca ktoś jakieś dobre miejscówki w okolicach Łodzi? pzdr ściągnij sobie na telefon taką aplikację fishexpert, tam masz mapę i w całej okolicy pozaznaczane łowiska, jaki typ i zasady, gdzie masz bliżej tam jedziesz, zależy też co chcesz łowić i na co. Podaj więcej szczegółów to podpowiemy coś konkretnego.pzdr.
Conrad Napisano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2013 posiadam fishexperta. dobra apka. do tej pory obsadziłem Pęczniew, Borzewisko nad Wartą, Wilkowice nad Nerem. szukam jakiś kolejnych ciekawych miejsc do 50km od Łodzi. tam gdzie rybki biorą i okolica ciekawa, zielona. 1
Tobek_63 Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2013 a jak mozna wejsc na tego fishexperta?
Conrad Napisano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2013 poprzez stronę http://www.fishexpert.pl/
wind Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2013 @Conrad, po 19 sierpnia w parę osób spotykamy się na Sulejowskim. Wpadnij, poznamy się, pogadamy, popatrzymy jak łowią "szpece" .
Conrad Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2013 dzięki serdeczne za zaproszenie, Wind! niestety do końca września przebywam poza Łodzią. tym bardziej niestety, że bez wędki Wam jednak życzę jej połamania! do miłego
Majcher92 Napisano 12 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudnia 2015 Jest ktoś z Skierniewic Rawa Mazowiecka ewentualnie Tomaszów Mazowiecki?
Jotes Napisano 12 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudnia 2015 Jam Ci jest z TM (nie chwaląc się!).
Majcher92 Napisano 12 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudnia 2015 Jak tam u Was rybki? Łowicie coś? W Rawie też łapiesz może?
Jotes Napisano 12 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudnia 2015 W Rawie nie łowię. Ogólnie, to jeszcze w ZS można sobie połowić. Miedzna zdewastowana, Kotliny zdewastowane, Spała i Bugaj to samo. A do Cieszanowic i do Rawy nie chce się drzeć ponad 30 km. Zresztą, w Rawie to były kiedyś ryby, bo zarybiali ją, żeby Wałęsa mógł kija pomoczyć, ale to lata świetlne temu. A i zbiornik w Skierniewicach nie przypadł mi do gustu. Na zalew w Drzewicy mam jeszcze dalej, więc sam rozumiesz - nie chce się. Jako odskocznię, mam taki mały i cichy zalew w lesie, w Lesisku. Niby są tam i grube karasie i liny, ale olewają mnie, jedynie połowiłem tam płoci, wzdręg i okonków. Jednak już samo to, że coś się dzieje tam za każdym razem, już mnie bardzo cieszy i jest wystarczające.
Majcher92 Napisano 12 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudnia 2015 Dzięki za info. Na temat Rawskiego zbiornika co nieco wiem,łowiłem i codziennie jestem (nie z wędką),jednym słowem masakra..betonowe brzegi jakieś śmieszne zakazy łowienia w miejscach rzekomo niebezpiecznych dla spacerowiczów,zakazy ustawione przez zarządce zbiornika..z resztą ciekawe czemu związek wędkarski nie reaguje na to. Z roku na rok coraz gorzej z rybą na tym zbiorniku.. A od przyszłego roku zamierzam trochę powędkować i poszukuje jakiegoś godnego uwagi łowiska co by połapać coś
Alexspin Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Listopada 2016 Czy ktoś wie czy dzieje się coś w Zb. Kotliny? Czy poza białorybem coś skubie? Warto spróbować wybrać się tam ze spinningiem?
lowca Napisano 7 Czerwca 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Ostatnio również wracamy na Zalew Sulejowski ostatnio bardzo często..... Nagraliśmy krótki filmik i kilka słów - może będzie pomocne Edytowane 7 Czerwca 2017 przez wind edycja linku
Rekomendowane odpowiedzi