Conrad Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) cześć, poleca ktoś jakieś dobre miejscówki w okolicach Łodzi? pzdr Edited July 9, 2013 by wind edycja tytułu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al.bundy Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 cześć, poleca ktoś jakieś dobre miejscówki w okolicach Łodzi? pzdr ściągnij sobie na telefon taką aplikację fishexpert, tam masz mapę i w całej okolicy pozaznaczane łowiska, jaki typ i zasady, gdzie masz bliżej tam jedziesz, zależy też co chcesz łowić i na co. Podaj więcej szczegółów to podpowiemy coś konkretnego.pzdr. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 posiadam fishexperta. dobra apka. do tej pory obsadziłem Pęczniew, Borzewisko nad Wartą, Wilkowice nad Nerem. szukam jakiś kolejnych ciekawych miejsc do 50km od Łodzi. tam gdzie rybki biorą i okolica ciekawa, zielona. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobek_63 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 a jak mozna wejsc na tego fishexperta? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted July 29, 2013 Author Report Share Posted July 29, 2013 poprzez stronę http://www.fishexpert.pl/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 @Conrad, po 19 sierpnia w parę osób spotykamy się na Sulejowskim. Wpadnij, poznamy się, pogadamy, popatrzymy jak łowią "szpece" . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 dzięki serdeczne za zaproszenie, Wind! niestety do końca września przebywam poza Łodzią. tym bardziej niestety, że bez wędki Wam jednak życzę jej połamania! do miłego 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majcher92 Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Jest ktoś z Skierniewic Rawa Mazowiecka ewentualnie Tomaszów Mazowiecki? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Jam Ci jest z TM (nie chwaląc się!). 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majcher92 Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Jak tam u Was rybki? Łowicie coś? W Rawie też łapiesz może? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 W Rawie nie łowię. Ogólnie, to jeszcze w ZS można sobie połowić. Miedzna zdewastowana, Kotliny zdewastowane, Spała i Bugaj to samo. A do Cieszanowic i do Rawy nie chce się drzeć ponad 30 km. Zresztą, w Rawie to były kiedyś ryby, bo zarybiali ją, żeby Wałęsa mógł kija pomoczyć, ale to lata świetlne temu. A i zbiornik w Skierniewicach nie przypadł mi do gustu. Na zalew w Drzewicy mam jeszcze dalej, więc sam rozumiesz - nie chce się. Jako odskocznię, mam taki mały i cichy zalew w lesie, w Lesisku. Niby są tam i grube karasie i liny, ale olewają mnie, jedynie połowiłem tam płoci, wzdręg i okonków. Jednak już samo to, że coś się dzieje tam za każdym razem, już mnie bardzo cieszy i jest wystarczające. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majcher92 Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Dzięki za info. Na temat Rawskiego zbiornika co nieco wiem,łowiłem i codziennie jestem (nie z wędką),jednym słowem masakra..betonowe brzegi jakieś śmieszne zakazy łowienia w miejscach rzekomo niebezpiecznych dla spacerowiczów,zakazy ustawione przez zarządce zbiornika..z resztą ciekawe czemu związek wędkarski nie reaguje na to. Z roku na rok coraz gorzej z rybą na tym zbiorniku.. A od przyszłego roku zamierzam trochę powędkować i poszukuje jakiegoś godnego uwagi łowiska co by połapać coś 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Czy ktoś wie czy dzieje się coś w Zb. Kotliny? Czy poza białorybem coś skubie? Warto spróbować wybrać się tam ze spinningiem? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowca Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 (edited) Ostatnio również wracamy na Zalew Sulejowski ostatnio bardzo często..... Nagraliśmy krótki filmik i kilka słów - może będzie pomocne Edited June 7, 2017 by wind edycja linku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts