grzybek Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Kupię jakąś siateczkę do przechowywania złowionych ryb. Przywykłem do obręczy ok 0,5m i długości 1,5m z uchwytem na regulowaną sztycę. Może ma ktoś zbędną albo zapoda fajny link? Myślę, że znacie temat lepiej ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 zajrzyj do Trotki, za 40 parę zł kupisz odpowiedbią siatkę. Proponuję min. 2m. Takich drobiazgow nie szukaj w necie, koszty przesyłki spowodują, że koszty będą jak w sklepie. Chyba że szukasz sprzętu dla zawodnikow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Takich drobiazgownie szukaj w necie Moja kosztowała ponad 130zł. więc to nie taki drobiazg Siatkę warto kupić dobrą i długą moim zdaniem, jeżeli się nie staruje w zawodach to min. 2,5m i dobrej jakości, mocną i co najważniejsze szybko schnącą. Nie piszę o mocowaniu na sztycę bo to standard. Mogę śmiało polecić siatkę Jaxon Champion, jakość dobra, szybko schnie i w dobrej cenie no i pokrowiec w komplecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Oki, kupiłem Jaxona, chyba 2,5m. Na szybkiego. Osobno kupiona sztyca zdechła po jednym wędkowaniu (z nami połowisz na MAXA!!!) Kaszana. Chyba wątek można usunąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Usuwać nie będziemy, może ktoś jeszcze bedzie szukał siatki. To sie dopisze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts