RybakONB Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Witam chciał bym się was poradzić czy macie jakieś sprawdzone lub jakieś polecacie krzesełko z oparciem. Mam takie zwykłe składane ale po pewnym czasie plecy bolą :x Chodzi też o małe gabaryty gdyż zazwyczaj wybieram się na ryby motorkiem Chce na nie tak przeznaczyć max ok. 100zł. Z góry dziękuje pozdrawiam: Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ma takie zwykłe krzesełko turystyczne, jego żywotność to 2-3 sezony, i nie za 100zł tylko 30 . A siedzi się tak samo jak w tym za stówkę. I ma gustowny pokrowiec, więc łatwo go spakować i transportować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ja mam Takie I jest na razie nie do zdarcia, a służy mi już ponad 10 lat. Zabieram je na spławikowe zasiadki, na połowy z łodzi kolegi, na moją łódź żeby inny kolega miał wygodniej jak na ławce, na biwaki, tu, tam, ówdzie. Jednym słowem jest mocno eksploatowane. Solidne rurki i solidne wykonanie. Jego plusem jest brak podłokietników, co bardzo utrudniałoby połowy spinningowe, ale też cenię sobie ich brak podczas połowów na spławiczek z brzegu oraz na DS, gdyż jako leń patentowany rękojeść kija muszę mieć zawsze pod ręką nie jak niektórzy moi koledzy wbijają podpórki w wodzie kilka metrów od brzegu i tak latają, jakby im te metry życie ratowały. Ja nade wszystko cenię sobie wygodę i bliski kontakt z wędką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ŁYSY0312 Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Mam takie samo jak Jotes, prawie równie długo. Polecam, nie do zdarcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RybakONB Posted August 31, 2014 Author Report Share Posted August 31, 2014 Dziękuje za podpowiedz Bardziej mi pasuje krzesełko polecone przez : Jotes'a Chyba będe musiał z internetu zamówić bo u nas w dwóch wędkarskich po 100zł wnet Jaxon'a a na napisie na krzesełku mi nie zależy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilos_90 Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Witam również posiadam krzesło polecane przez Jotes'a i 3 sezony zero kłopotów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 @Jotes podesłał model, którego również ja używam. Każdemu polecam. Podpisuję się pod opiniami kolegów. Krzesło niedrogie, niezawodne, niezastąpione... Ogólnie na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 @Jotes podesłał model, którego również ja używam. Każdemu polecam. Podpisuję się pod opiniami kolegów. Krzesło niedrogie, niezawodne, niezastąpione... Ogólnie na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RybakONB Posted September 4, 2014 Author Report Share Posted September 4, 2014 (edited) Zakupiłem takie krzesełko wygodne, solidnie zbudowane, zajmuje malutko miejsca jestem zadowolony POLECAM ! Edited September 4, 2014 by RybakONB Link to comment Share on other sites More sharing options...
MultiFishing_pl Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Najważniejsze że jesteś zadowolony,kiedyś miałem podobne krzesełko i wytrzymało kilka ładnych sezonów,więc do kwoty 100zł jak najbardziej warto. Teraz zresztą w sklepach internetowych można spotkać szereg ciekawych promocji na artykuły wędkarskie z racji koncówki sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts