Gość Ozet Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Grudnia 2014 Cytując Grzegorza C. "Gdzie oni są" ci wszyscy moi przyjaciele...tzn. Spławik 66 i Woldi?
wind Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Grudnia 2014 No właśnie, @Spławik66 zagląda ( był dziś rano ) i pewnie ostro praktykuje, a @woldi?? Waldek nie pokazuje się od tygodnia. Pewnie gdzieś w trasie ...
Splawik66 Napisano 4 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Grudnia 2014 Siemanko Ozecie Jeszcze żyję. Zaglądam, czytam i punktuję Na pisanie nie bardzo mam czas. Robota się do mnie przyczepiła i odczepić nie chce.... Byłem na rybach dwa razy w zeszłym tygodniu zanim przymarzło. W sobotę żeby połowić musiałem zrobić w centymetrowym lodziku okienko dla mojego spławika. Połowiłem. Kilkanaście "poczciwych" płoci i trochę mniej "poczciwych" kleni. Klenie w stojącej wodzie mogą się wydać dziwne, ale tak już jest że na zimę i one uciekają z szybko płynącej wody w zaciszniejsze rejony. Nęciłem symbolicznie, zwykłą zanętą z domieszką zmielonej psiej karmy. Na przynętę pęczak bez dodatków i kukurydza z puszki. Największa płoć 35cm. Klienie do 40. Teraz zostaje czekać aż zima się zdecyduje... w tę albo wewtę ...
Gość Ozet Napisano 6 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2014 Dobrze Spławiku, że jesteś gdzieś we Wszechświecie.
Gość woldi Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) ytując Grzegorza C. "Gdzie oni są" ci wszyscy moi przyjaciele...tzn. Spławik 66 i Woldi? a @woldi?? Waldek nie pokazuje się od tygodnia. Pewnie gdzieś w trasie . Dokładnie trafiłeś Danielu, nawet Hiszpanię zaliczyłem , nad rz.Ebro byłem, ale niestety bez wędek Praca, praca Zbyszku. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez woldi
wind Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudnia 2014 A granatów w świątecznym odzieniu nie wozisz
~Piotr~ Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudnia 2014 Ktoś może wie co się dzieje z forumowiczem Nicco Puccini?Dawno tutaj nie zaglądał, a kiedyś na tym forum był stałym bywalcem i bardzo aktywnym.
wind Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudnia 2014 "Nikoś" zniknął jakieś 2 lata temu. Dlaczego?? tylko On wie.
Gość woldi Napisano 10 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Grudnia 2014 A granatów w świątecznym odzieniu nie wozisz No niestety tylko fury
grzybek Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Grudnia 2014 Podepnę się do tematu. Gdzie są uczestnicy i zwycięzcy konkursu na rybę jesieni? Spodziewałem się tu kontynuacji, opisu zwycięzców konkursu na temat złowionych okazów, wrażeń z połowu etc Zastanawiam się, dlaczego ładne zdjęcia i piękne ryby przegrały w tej konkurencji? Mam nieodparte wrażenie, że taka formuła konkursu nie sprawdziła się. Będzie ciąg dalszy?
wind Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Grudnia 2014 Nie rozumiem po co drazysz temat. Mam nieodparte wrażenie, że szukasz dziury w całym.
Rekomendowane odpowiedzi