Minus Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) foty z wierzycy - było zimno a ławeczka mnie rozwaliła bo dookoła lasy i pola a robaczkarze szaleją - ławeczka, podpóreczka i pewnie flaszeczka - tak się bawi wieś kociewska zamarznięty chwost to efekt mrozu około - 12st Celsjusza - przegięliśmy ale przynajmniej foty ładne Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 tak mi się wydaje że ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicco Puccini Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ładne, szczególnie ninja assasin:D Tylko następnym razem pozmniejszaj, bo mi się ładują godzinę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Jarek na przyszłość zmniejsz foty przy najmniej o połowę,lepiej się ogląda i nie zajmują tyle miejsca na serwerze. A foty ładnie będzie co wspominać latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 nie wiedziałem że tutaj będą tak ogromne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 a to wcześniejsze wypady na wierzycę sorki Janek że duże ale następnym razem zmniejszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okoniarz Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Nieee no, przy -12'C to ja się dopiero rozkręcam A tak serio, to siedziałem kiedyś nad przeremblem przy -28'C i do tego trochę podmuchiwało. Jak mi się wtedy podobało Edytowane 28 Stycznia 2012 przez okoniarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ja też lubię łapać w duże mrozy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Widzę, że krajobraz niezły. Pewnie co 2 rzuty przelotka szczytowa była oblodzona. Niestety, nie mogę skojarzyć gdzie dokładnie łowiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicco Puccini Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Krajobraz Iście piękny.,..A przy takim mrozie to pewnie cały czas dech wam zapierało Łowienie spiningiem przy takich temperaturach...To trudna sprawa. Ale i fajna, bo ma się gwarancję, że nikogo nie będzie nad rzeką. Szkoda tylko, że rybki nie dopisują. A na przyszłość- podejrzewam, że regularnie tam łowicie, więc o wynikach informujcie w tym temacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 będą stałe relacje z wypraw na Wierzycę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Nie z przelotkami nie było tak źle Ja raptem raz zbijałem lód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Muchozol Napisano 24 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 - 12 stopni to wiosna dla spiningisty...spróbujcie przy - 16 na muchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 24 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 - 12 stopni to wiosna dla spiningisty...spróbujcie przy - 16 na muchęto ja dodam lepiej spróbuj przy -29 na dorszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi