Minus Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 (edited) foty z wierzycy - było zimno a ławeczka mnie rozwaliła bo dookoła lasy i pola a robaczkarze szaleją - ławeczka, podpóreczka i pewnie flaszeczka - tak się bawi wieś kociewska zamarznięty chwost to efekt mrozu około - 12st Celsjusza - przegięliśmy ale przynajmniej foty ładne Edited January 28, 2012 by Minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 tak mi się wydaje że ładne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Ładne, szczególnie ninja assasin:D Tylko następnym razem pozmniejszaj, bo mi się ładują godzinę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Jarek na przyszłość zmniejsz foty przy najmniej o połowę,lepiej się ogląda i nie zajmują tyle miejsca na serwerze. A foty ładnie będzie co wspominać latem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 nie wiedziałem że tutaj będą tak ogromne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 a to wcześniejsze wypady na wierzycę sorki Janek że duże ale następnym razem zmniejszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoniarz Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 (edited) Nieee no, przy -12'C to ja się dopiero rozkręcam A tak serio, to siedziałem kiedyś nad przeremblem przy -28'C i do tego trochę podmuchiwało. Jak mi się wtedy podobało Edited January 28, 2012 by okoniarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Ja też lubię łapać w duże mrozy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ms80 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Widzę, że krajobraz niezły. Pewnie co 2 rzuty przelotka szczytowa była oblodzona. Niestety, nie mogę skojarzyć gdzie dokładnie łowiliście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Krajobraz Iście piękny.,..A przy takim mrozie to pewnie cały czas dech wam zapierało Łowienie spiningiem przy takich temperaturach...To trudna sprawa. Ale i fajna, bo ma się gwarancję, że nikogo nie będzie nad rzeką. Szkoda tylko, że rybki nie dopisują. A na przyszłość- podejrzewam, że regularnie tam łowicie, więc o wynikach informujcie w tym temacie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 będą stałe relacje z wypraw na Wierzycę Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Nie z przelotkami nie było tak źle Ja raptem raz zbijałem lód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Muchozol Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 - 12 stopni to wiosna dla spiningisty...spróbujcie przy - 16 na muchę Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 - 12 stopni to wiosna dla spiningisty...spróbujcie przy - 16 na muchęto ja dodam lepiej spróbuj przy -29 na dorszach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts