LoneCavalier Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Witam Was!Chciałem poruszyć zagadnienie bardzo popularnych i cieszących się dobrą opinią wędek amerykańskich Emmrod - www.emmrod.comSą różne typy do różnego rodzaju wędkowania, ale cechą charakterystyczną jest bardzo krótka długość transportowa i na tej długości najbardziej mi zależy, gdyż sprzęt będzie używany podczas ekstremalnego survivalu - gabaryty ogranicza się do maksimum.W Europie owe "kije" spotyka się niezwykle rzadko, w Polsce nikt ze znanych mi wędkarzy, nawet zawodowców, sprzedawców sprzętu nie miał ich w rękach.Stąd wielka prośba do Was - jak taka forma sprawdziłaby się na połowach na spinning, grunt na różnych, polskich i zagranicznych, łowiskach?Dzięki za zainteresowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Proponuję poszukać testerów i na ich opinii się oprzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Ot wymysł Amerykańców. Do łowienia z pod lodu to może by się nadawały. Jak długo istnieje wędkarstwo zawsze był kije odpowiedniej długości do metody i coś w tej prawdzie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 W Europie owe "kije" spotyka się niezwykle rzadko Jest tak rzadki jak stonka. Chyba nie ma firmy europejskiej, ktora nie miałaby w swojej ofercie serii travel. Aco do tego konkretnego przykłądu to mamy większe podlodówki o takiej charakterystyce. Poza tym mam dziwne skojarzenie, że ktoś zrobił te wędzisko a uchwytu podlodówki i powyginanej anteny samochodowej Z metalowymi spinningami już w latach 80-tych kombinowali rosjanie i im nie wyszło, kij od szczotki ma lepszą pracę a tu sztywny drut. Z drugiej strony nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to post nie z problemem lecz reklamą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Jest tak rzadki jak stonka. Chyba nie ma firmy europejskiej, ktora nie miałaby w swojej ofercie serii travel. Aco do tego konkretnego przykłądu to mamy większe podlodówki o takiej charakterystyce. Poza tym mam dziwne skojarzenie, że ktoś zrobił te wędzisko a uchwytu podlodówki i powyginanej anteny samochodowej Z metalowymi spinningami już w latach 80-tych kombinowali rosjanie i im nie wyszło, kij od szczotki ma lepszą pracę a tu sztywny drut. Z drugiej strony nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to post nie z problemem lecz reklamą. Słusznie prawisz. Ktoś chce wejść na rynek z powykręcaną anteną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Ktoś chce wejść na rynek z powykręcaną anteną. Nic się nie może zmarnować!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Jak zacząłem czytać te farmazony, to natychmiast włączyła mi się czerwona dioda i gdy doszedłem do Docia słów, to aż mi się micha uśmiała, bo miałem dokładnie takie samo zdanie na ten temat. Zwykła prostacka reklama, zasługująca jedynie, żeby ją posłać w kanał. A tutaj dowód Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 to post nie z problemem lecz reklamą Mam podobne wrażenie, ale może wyniknie z tego ciekawa dyskusja, np. dlaczego niektóre z tych "wędek" są nielegalne na naszych łowiskach ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawidGorzow Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 A to sobie sposób na reklamę zrobili... taka wędka mogę zrobić w 10min z anteny CB, i najtańszego uchwytu. nie porozumienie i tyle taki sztynks, może na podlodówkę ale nie do normalnego wędkowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibirybki Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Miałem kiedyś ruskie - aluminiowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts