wind Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Spotkamy się na Poznaniu?? Ja planuję wypad z rodzinką na cały weekend i urwać się spod "opieki" moich pań na parę godzin aby odwiedzić MTP. Jeśli się nie uda to będę chciał w sobotę 7 lutego pojechać na jeden dzionek choćby. A Wy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 (edited) Ja będę na pewno w piątek i może w niedzielę. Jeśli uda Ci się dotrzeć, to z chęcią przeczytam tutaj relację samego Admina... Z tego, co wiem, to Bart na pewno będzie na stoisku SportFish'a... Edited January 20, 2015 by Tammyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 23, 2015 Author Report Share Posted January 23, 2015 Jeśli się nie uda to będę chciał w sobotę 7 lutego pojechać na jeden dzionek choćby. I wychodzi na to, że na tym się skończy. Ale tak czy inaczej plan jest, aby się pojawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilos_90 Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Ja w sobotę również będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 26, 2015 Author Report Share Posted January 26, 2015 Panie, Panowie. W sobotę 7 lutego jedziemy z Gdańska autem na Rybomanię. Mam 1 wolne miejsce. Koszt to 50zł przy 4 osobach, w cenie paliwo i autostrada. Bilet wstępu kosztuje jakieś 15 złociszy. Chyba, ze ktoś ma ochotę pojechać swoim autem to chętnie zabierzemy się jako pasażerowie . Chętnych poproszę na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Nikt nie wkleił to ja wkleję chociaż nie jadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Informuję, ze mam komplet na pokładzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Informuję, ze mam komplet na pokładzie . Jak byś przypadkiem przechodziło koło stoiska LUCIO to pozdrów Łukasza i chłopaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybomania Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Drodzy forumowicze, w związku z tym interesujecie się tematem, chcemy przypomnieć co na was czeka tym razem? • setki nowości produktowych • sprzęt wędkarski i akcesoria w promocyjnych cenach • gwiazdy wędkarskiego świata m.in. Frederic Julian, Radosław Bitowt, • Karpiowi Mistrzowie Świata World Carp Classic – Andrzej Walczak, Krzysztofa Charmuszki i Gabriela Starca, • legenda wędkarstwa wyczynowego – Will Maison • spotkanie z autorem i bohaterem filmu Polskie karpie Steve'a Briggsa • Finału III Otwartego Festiwalu Filmów Wędkarskich • charytatywna aukcja sprzętu wędkarskiego • konkursy z atrakcyjnymi nagrodami Lista wystawców Szczegóły wstępu dostępne są pod linkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts