Skocz do zawartości

Ciekawy sklep

Jotes
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Król się bawi, złotem płaci.  Strasznie bogaty ten zestaw. Na całe życie i dla wnuczków jeszcze. Taki więcej na pokaz... ;)  Coś mi się bździło, że widziałem gdzieś podobne. Wlazłem na aledrogo na pięć minut i znalazłem podobne spławiki komplet za dychę  a dla wymagających Drennan po 6 zł albo Trabucco po5. Jakby dłużej poszperać... a skrzynkę można sobie wystrugać z deski do skrobania ryb :D

edyta  - są i te drugie z cienką antenką 

Edytowane przez Splawik66

Spławiki jak spławiki. Może i da się na toto łapać. Wiesz przecież, że jak ryba bierze złowi się nawet na koński nawóz, ale ja na każdą sprzedaż hurtową i tzw. okazje patrzę tak jakoś bokiem z ostrożna. Jak dla mnie, to rzecz dobra na prezent i to taki do leżenia w gablotce i pokazywania kolegom. No weź sobie wyobraź, że urwałeś jeden spławik z tej kompletnej skrzyneczki... rozpacz ;):)

A kilogramowa ósemka, to faktycznie konstrukcja chyba przedwojenna. Dobra do ganiania gołębi... albo maszt do anteny SB.  Moja Germina z lat 80-tych ważyła przy tej długości "zaledwie" 800g :)

Byłem, zobaczyłem i kicha po całości ;). Na zdjęciu poniżej pełna oferta działu wędkarskiego sklepu Sport Direct w Gdańsku. Stan zaopatrzenia pozostawiam bez komentarza.

post-12-0-68680500-1423506394_thumb.jpg

Zapytałem też o możliwość odbioru  u nich zamówienia ze sklepu internetowego, niestety to również jest niemożliwe, sklep internetowy to całkiem oddzielna sprawa, choć logo to samo. Pozostaje zamówić bezpośrednio lub przez kogoś na miejscu, czyli w UK.

No to mnie zawiedli. :( Będę nadal szukał w takim razie. 

Spławiku, a tą trumnę i tak se kupię. Jak mnie już zutylizują, to ja zajmę miejsce pomiędzy tymi wagglerkami. A braci wędkarskiej kopary opadną, żem miał taki piękny, wędkarski pochówek. ;)