Seweryn Rzepa Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 (edited) Witam zamierzam kupić sobie wędkę Jaxon Arrow Black feeder. Chcę znać wasze opinie, dopiero zaczynam przygodę z gruntem i zamierzam nabyć feeder. Z góry dzięki. Edited March 12, 2015 by hege edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Zastanów się nad Mikado Lion Feder , mam i używam od kilku lat, nie oszczędzam i wciąż działa. Poza tym ma trzy szczytówki i jest nieco tańszy a piankę na dolniku łatwiej utrzymać w czystości niż korek. Rozumiem ,że mogą zachęcić Cię gratisy ale ... receptury zanęt dostaniesz ode mnie gratis , a żyłkę i haczyki proponuję kupić takie jak potrzebujesz a nie te, które akurat sprzedawcy zalegają w magazynie i rozdaje je za "darmo". Chociaż musisz być świadom, że nie ma nic za darmo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Rzepa Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Dzięki przekonał mnie pan ale prosze odpowiedzieć mi na jedno pytanie czy jak będę ciągnoł naprzykład 5kg karpia to czy ona nie połamie mi sie w 3 miejscach...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 czy jak będę ciągnoł naprzykład 5kg karpia to czy ona nie połamie mi sie w 3 miejscach Aby złamać wędzisko należy spełnić kilka warunków ,a hol ryby, nawet większej niż 5kg, można zapisać na tej liście ale daleko, daleko ... Najważniejszym czynnikiem jest, moim zdaniem, prawidłowa regulacja hamulca kołowrotka. Jego właściwe działanie ma kluczowy wpływ na to czy żyłka wytrzyma, linowo lub na węzłach, czy wędzisko nie pęknie. A jeżeli nawet pęknie to prawie na pewno nie w trzech miejscach równocześnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zduneq Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Rozumiem ,że mogą zachęcić Cię gratisy ale ... receptury zanęt dostaniesz ode mnie gratis Chętnie przygarnę sprawdzone przepisy na smakołyki Nawet wyślę buteleczkę albo i dwie lokalnego piwa Fabrycznego w rewanżu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Badziąg Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 "teściu" posiada tego arrowa , i karpie kosi ładnie tylko te co widziałem to do 3 kg były . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 (edited) Seweryn, mam do odprzedania nieużywanego (oryginalne opakowanie+gwarancja) feedera 330cm, cw 50-120, cena 80.- zł + koszty przesyłki (do negocjacji). Edited April 14, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts