Zdesperowana Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Witam, Poszukuję zestawu spiningowego w przedziale cenowym 170-190 zł. Ma być to prezent a ja niestety jestem totalnie zielona w tym temacie. Czy moglibyście mi coś polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Witamy na forum wędkarskim. Zacznijmy od tego, jaka rybka ma być łowiona? Spokojnie i szybciej można pomóc na shoucie (u dołu strony) jeśli jesteś zalogowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 (edited) Trzeba przyznać, że przedział cenowy "szału nie czyni", na pewno nie będzie to sprzęt z wysokiej półki, ale da się coś wykombinować. Osobiście wędkuję raczej tanim sprzętem, nie mam zapędów rekordzisty i łowię dla relaksu. Mogę Ci podpowiedzieć: Jaxon Arcadia Spin model WJ-ARS24025 Jaxon Tobias FDX model KJ-TAB300M Edited June 7, 2015 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Automatyczna WiadomośćTemat przeniesiony z "Spinning- łowienie dla aktywnych" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Gaweda Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 (edited) DRAGON FLASH FD 1020i kołowrotek,myśle że taki będzie dobry i wędzisko KONGER Troker Spin H 198/40g O drobinkę więcej niż pani podała ale będzie ok. Edited June 6, 2015 by hege edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts