Zdesperowana Napisano 6 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witam, Poszukuję zestawu spiningowego w przedziale cenowym 170-190 zł. Ma być to prezent a ja niestety jestem totalnie zielona w tym temacie. Czy moglibyście mi coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 6 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witamy na forum wędkarskim. Zacznijmy od tego, jaka rybka ma być łowiona? Spokojnie i szybciej można pomóc na shoucie (u dołu strony) jeśli jesteś zalogowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 6 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Trzeba przyznać, że przedział cenowy "szału nie czyni", na pewno nie będzie to sprzęt z wysokiej półki, ale da się coś wykombinować. Osobiście wędkuję raczej tanim sprzętem, nie mam zapędów rekordzisty i łowię dla relaksu. Mogę Ci podpowiedzieć: Jaxon Arcadia Spin model WJ-ARS24025 Jaxon Tobias FDX model KJ-TAB300M Edytowane 7 Czerwca 2015 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 6 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Automatyczna WiadomośćTemat przeniesiony z "Spinning- łowienie dla aktywnych" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Gaweda Napisano 6 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 (edytowane) DRAGON FLASH FD 1020i kołowrotek,myśle że taki będzie dobry i wędzisko KONGER Troker Spin H 198/40g O drobinkę więcej niż pani podała ale będzie ok. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez hege edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi