marckus Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Witam, tak buszując po sklepach w poszukiwaniu butów do brodzenia znalazłem taki oto komplecik Taimen STX Waders + MDX Jacket. Nigdy nie zamawiałem z tej strony może ktoś z Was zamawiał i podzieli się doświadczeniem? No i oczywiście czy jest sens pochylać się nad tym zestawem i oczywiście firmą? Jeżeli nie to co wybrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Spinning- łowienie dla aktywnych" do "Moda wędkarska (fashion fishing)". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (edited) O firmę możesz być spokojny, dobra renomowana firma, znana szczególnie muszkarzom. A co do tematu "Buty do brodzenia", to zalecam bliższe przyjrzenie się zalinkowanej ofercie, gdyż na moje oko, a ślepy jestem jak kret, to akurat są śpiochy, czyli butów brak. Trza sobie osobno dokupić. To oczywiście tak, jak wspominałem, na moje oko. Edited July 21, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted July 21, 2015 Author Report Share Posted July 21, 2015 O firmę możesz być spokojny, dobra renomowana firma, znana szczególnie muszkarzom. A co do tematu "Buty do brodzenia", to zalecam bliższe przyjrzenie się zalinkowanej ofercie, gdyż na moje oko, a ślepy jestem jak kret, to akurat są śpiochy, czyli butów brak. Trza sobie osobno dokupić. To oczywiście tak, jak wspominałem, na moje oko. Dzięki bardzo za info tak wiem, że są to "śpioszki" tylko właśnie ten zestaw przykuł moje oko, także chyba rozglądnę się jeszcze za butami i poczekam bo może ktoś się jeszcze wypowie na temat tego zestawu coś podpowie itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Nie wiem na jakie wody konkretnie potrzebujesz wodery ale na rzeki, szczególnie górskie, ludziska wybierają z filcowymi podeszwami, które się nie ślizgają na kamieniach. Z kolei na rzeki nizinne z wydatnym protektorem aby nie ślizgać się na piachu, bo wywrotka może być fatalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted August 17, 2015 Author Report Share Posted August 17, 2015 Dzięki za w/w podpowiedzi ale zdecydowałem się na zestaw Zestaw Keeper Rubber Sole plus tungsten studds jak na tą chwilę jestem zadowolony za jakiś czas postaram się wrzucić jakąś opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczek Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Myślę, że nie będziesz zawiedziony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts