Jump to content

[Portal] XXII memoriał Romana Banaszkiewicza.

wind
 Share

Recommended Posts

Na wynik w rywalizacji wędkarskiej składa się wiele czynników. Umiejętności techniczne, znajomość biologii ryb i łowiska, sprzęt, intuicja i przysłowiowy łut szczęścia. W niedzielę 9 sierpnia szczęście dopisało mi aż dwukrotnie a i intuicja nie zawiodła. Ale po kolei.
Spotkaliśmy się tego dnia aby uczcić pamięć zasłużonego działacza i wieloletniego prezesa koła PZW w Sopocie. Dzisiaj to już właściwie głównie okazja do zmierzenia się z innymi, niewielu z uczestników znało głównego bohatera dnia. Na udział w zawodach zdecydowało się naszych trzech forumowych kolegów, Andrzej vel Grzybek, Marcin znany jako maron07 i Wasz ulubiony  admin w mojej osobie. W sumie startowało siedem pań i ponad trzydziestu panów.

Zobacz cały artykuł

• 1 month later...

Zorganizowaliśmy team, zrobiliśmy rozeznanie, kupiliśmy zanęty, robactwo, przetestowaliśmy sprzęt.

Nie przeszkodziła mi nawet wcześniejsza wizyta na oddziale ratunkowym.

Postaraliśmy się w miarę możliwości.

Niemniej jednak żeby zająć lepsze pozycje, żeby zbudować drużynę nie można myśleć i działać egoistycznie.

Tego mi tu zabrakło.

Do tego trzeba dojrzeć.

Aby budować drużynę trzeba słuchać innych. I rejestrować to co się usłyszało. Wtedy być może będziesz osiągał lepsze lokaty na zawodach.

Dla mnie to koniec tematu na forum publicznym, jeśli masz jakiś problem z czymkolwiek to wciąż mam ten sam numer telefonu co wcześniej, wydaje mi się, że niektóre sprawy warto wyjaśniać między sobą. Ale do tego trzeba dojrzeć.

Janie, a kit z rybami, suchotnikami, nic mi po nich.

Chciałem pomóc w budowie forum, zorganizować jakieś wyjazdy, spotkania, zawody...

Przekazałem nagrody, zainwestowałem w sprzęt.

Po zawodach, gdzie mieliśmy być drużyną okazało się, że tak nie było.

post-1419-0-74800200-1442230374.jpg

Już powiedziałem, niech sobie wygrywa wszystkie zawody.

Beze mnie.

Nie mam zamiaru ani zazdrościć ani przeszkadzać.

Edited by grzybek