qwsazx Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post tutaj. Zastanawiam się nad kupieniem czegoś takiego: Traper namiot wędkarski mały Tanie jak barszcz, a jakaś ochrona przed deszczem się przyda. Chciałbym więc spytać się, czy ktoś z Was używał takiego namiociku, a jeśli tak, to jak się on sprawdza? Wejdą do niego dwie osoby? Trudno mi sobie wyobrazić go na żywo, a mierzenie miarką krzesła niewiele daje Dzięki z góry i pozdrawiam, Andrzej. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez wind edycja linku
JKarp Napisano 14 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2015 Jak chcesz mieć coś do ganiania jak powieje wietrzyk to sobie to kup Dwie osoby z fotelami może i tam się zmieszczą ale mam mieszane uczucia jak widzę takie wynalazki. Lepiej dozbieraj i kup np parasol z bokami zamykanymi Kongera. JK
Docio Napisano 14 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2015 Janusz jak Cię lubię... To zapewne sprzedawca próbuje zepchnąć szajs plażowy.
JKarp Napisano 14 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2015 Aj ja tam się nie znam co kto chce zepchnąć ale widziałem to na żywo i te wymiary jakoś mi nie pasują. Poza tym co zrobić jak deszcz zacznie zacinać w naszą stronę ? Te niby 122 cm głębokości mają się nijak do wysokości w najwyższym punkcie 122 cm. Nie da się cofnąć bo wysokość nie pozwala. Łatwo się pisze " dozbieraj i kup coś lepszego " ale na prawdę kup coś lepszego. On kosztuje około 270 zł ale przynajmniej da się całkiem zapiąć wkoło boki. Daje to schronienie przed deszczem i przed wiatrem. JK
Rekomendowane odpowiedzi