Jump to content

Półnamiot/budka Traper z Allegro - korzystał ktoś?

Recommended Posts

Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post tutaj.

Zastanawiam się nad kupieniem czegoś takiego: Traper namiot wędkarski mały

Tanie jak barszcz,  a jakaś ochrona przed deszczem się przyda. Chciałbym więc spytać się, czy ktoś z Was używał takiego namiociku, a jeśli tak, to jak się on sprawdza? Wejdą do niego dwie osoby? Trudno mi sobie wyobrazić go na żywo, a mierzenie miarką krzesła niewiele daje :)

Dzięki z góry i pozdrawiam,

Andrzej.
Edited by wind
edycja linku

Jak chcesz mieć coś do ganiania jak powieje wietrzyk to sobie to kup  :P Dwie osoby z fotelami może i tam się zmieszczą ale mam mieszane uczucia jak widzę takie wynalazki. Lepiej dozbieraj i kup np parasol z bokami zamykanymi Kongera. 

JK

Aj ja tam się nie znam co kto chce zepchnąć ale widziałem to na żywo i te wymiary jakoś mi nie pasują. Poza tym co zrobić jak deszcz zacznie zacinać w naszą stronę ? Te niby 122 cm głębokości mają się nijak do wysokości w najwyższym punkcie 122 cm. Nie da się cofnąć bo wysokość nie pozwala.

Łatwo się pisze " dozbieraj i kup coś lepszego " ale na prawdę kup coś lepszego. On kosztuje około 270 zł ale przynajmniej da się całkiem zapiąć wkoło boki. Daje to schronienie przed deszczem i przed wiatrem. 

JK