qwsazx Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 (edited) Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post tutaj. Zastanawiam się nad kupieniem czegoś takiego: Traper namiot wędkarski mały Tanie jak barszcz, a jakaś ochrona przed deszczem się przyda. Chciałbym więc spytać się, czy ktoś z Was używał takiego namiociku, a jeśli tak, to jak się on sprawdza? Wejdą do niego dwie osoby? Trudno mi sobie wyobrazić go na żywo, a mierzenie miarką krzesła niewiele daje Dzięki z góry i pozdrawiam, Andrzej. Edited August 13, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Jak chcesz mieć coś do ganiania jak powieje wietrzyk to sobie to kup Dwie osoby z fotelami może i tam się zmieszczą ale mam mieszane uczucia jak widzę takie wynalazki. Lepiej dozbieraj i kup np parasol z bokami zamykanymi Kongera. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Janusz jak Cię lubię... To zapewne sprzedawca próbuje zepchnąć szajs plażowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Aj ja tam się nie znam co kto chce zepchnąć ale widziałem to na żywo i te wymiary jakoś mi nie pasują. Poza tym co zrobić jak deszcz zacznie zacinać w naszą stronę ? Te niby 122 cm głębokości mają się nijak do wysokości w najwyższym punkcie 122 cm. Nie da się cofnąć bo wysokość nie pozwala. Łatwo się pisze " dozbieraj i kup coś lepszego " ale na prawdę kup coś lepszego. On kosztuje około 270 zł ale przynajmniej da się całkiem zapiąć wkoło boki. Daje to schronienie przed deszczem i przed wiatrem. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts