marckus Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (edited) Witajcie, dzisiaj stworzyłem pierwszą suchą muchę trochę wygląda tragicznie ale od czegoś trzeba zacząć Tylko nie śmiejcie się z niej Edited October 1, 2015 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Tylko się nie śmiejcie z niej Spoko, spoko! Ważne, żeby była skuteczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 1, 2015 Author Report Share Posted October 1, 2015 (edited) Spoko, spoko! Ważne, żeby była skuteczna. No i tutaj się tego boję No ale pierwsze koty za płoty i zobaczymy jak to będzie dalej. Zawsze to coś zrobione własnoręcznie i na tą chwilę z tego mam największą satysfakcję. Edited October 1, 2015 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (edited) Marckus masz na szczęście wpisane miasto pod awatarem. Nie znam Twojego doświadczenia w połowach muchą a jeśli jest na forum, to wybacz, ale odpuść mi szukanie. Chodzi mianowicie o to, że w Wawie, latem, wieczorami nad wodą są grunciarze i spinningiści szukających wieczornych bolków, notabene bardzo skutecznie. W nocy zostają grunciarze ale pojawiają się muszkarze. Obchodzą wszelkie bystrza, płycizny, miejsca dla innych metod mało atrakcyjne lub wręcz niebezpieczne dla przynęt i zestawów oraz wszelkie dostępne przykosy, przelewy i cokolwiek można by jeszcze dodać. A dodać można piękne jazie, klenie a czasem przywali nawet sandacz. No to już wiesz o co mi chodzi i jest to na pewno dobra alternatywa na kontrolę łowności swoich wyrobów. I oby były atrakcyjne - dla ryb, czego Ci życzę. Edited October 1, 2015 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 1, 2015 Author Report Share Posted October 1, 2015 (edited) Marckus masz na szczęście wpisane miasto pod awatarem. Nie znam Twojego doświadczenia w połowach muchą a jeśli jest na forum, to wybacz, ale odpuść mi szukanie. Chodzi mianowicie o to, że w Wawie, latem, wieczorami nad wodą są grunciarze i spinningiści szukających wieczornych bolków, notabene bardzo skutecznie. W nocy zostają grunciarze ale pojawiają się muszkarze. Obchodzą wszelkie bystrza, płycizny, miejsca dla innych metod mało atrakcyjne lub wręcz niebezpieczne dla przynęt i zestawów oraz wszelkie dostępne przykosy, przelewy i cokolwiek można by jeszcze dodać. A dodać można piękne jazie, klenie a czasem przywali nawet sandacz. No to już wiesz o co mi chodzi i jest to na pewno dobra alternatywa na kontrolę łowności swoich wyrobów. I oby były atrakcyjne - dla ryb, czego Ci życzę. Dzięki Ci za dobre słowo W sumie to w tym sezonie zacząłem przygodę z muchą i jestem samoukiem bo niestety nie mam od kogo się uczyć (książki, czasopisma no i internet) ale wszystko z czasem No i może ten dział zacznie żyć tak jak dział spinningowy Edited October 1, 2015 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (edited) No i może ten dział zacznie żyć Uwierz, że zdjęcia muszek własnoręcznie wykonanych to jak zdjęcia biżuterii. Choć się nie nosi to zawsze oko przyciąga. Edited October 1, 2015 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 1, 2015 Author Report Share Posted October 1, 2015 Uwież, że zdjęcia muszek własnoręcznie wykonanych to jak zdjęcia biżuterii. Choć się nie nosi to zawsze oko przyciąga. Postaram się wrzucać coraz lepsze masz moje słowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Admin ucałuje Twoje stopy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 1, 2015 Author Report Share Posted October 1, 2015 Admin ucałuje Twoje stopy. Haha aż takim fetyszystą to nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 dzisiaj stworzyłem pierwszą suchą muchę trochę wygląda tragicznie ale od czegoś trzeba zacząć Spoko, jak bym był pająkiem to bym ją zeżarł Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 1, 2015 Author Report Share Posted October 1, 2015 Spoko, jak bym był pająkiem to bym ją zeżarł Dzięki Wind żeby ryby też tak do tego podchodziły to będzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jmatejko Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Dzięki Wind żeby ryby też tak do tego podchodziły to będzie ok Może któraś z nich tak naprawdę czuje się pająkiem. Skoro mężczyźni potrafią czuć się kobietami to dlaczego nie ryby pająkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts