1papilion9 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 To znaczy dotarłem jedynie do domu w którym właściciel powinien mieszkac ale okazało się, że dom to ruina a sąsiedzi twierdzą że nie pamiętają żeby ktoś tu mieszkał. U sołtysa nie próbowałem szczerze mówiąc. Łowiłem tam raz ze względów że zbiorniki bardzo zarośnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Wątek polityczny przeniosłem do bardziej neutralnego tematu. Tutaj tylko i wyłącznie o ciężkim spiningu, OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ok ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 23 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Paweł, uparłeś się na ciężki spinning, to przedstawię Ci mój zestaw: - wędzisko WJ-ARS30040, - kołowrotek KJ-PSD600, - plecionka 0,20. Do tego Alga, Gnom, Kalewa. Rzadziej Tiger i Lusox. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Już mi przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Już mi przeszło Mądra decyzja. Wiesz ile razy w tym roku użyłem tego zestawu? Raptem trzy. 6 godzin nad Zat. Pucką, 4 godziny w Mrzeżynie i 4 godziny nad J. Sulejowskim. "Aż tyle" tego było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 24 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 w Mrzeżynie Mrzeżyno, bardzo lubię tam jeździć Alek, gdzie wędkowałeś na porcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Zachodni brzeg portu i plaża na zachód od główki. Niiic, kilka puknięć, zeżarte pół Fishuntera (MIKADO) i żadnych sukcesów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi