wind Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2015 Umówmy się, że do 20 lipca kompletujemy ekipę (team ) i wtedy zgłoszę nas do organizatora.
grzybek Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2015 Jakby co to ja się piszę. Jeden z moich kolegów działa w tym kole i w ZOGdańsk. Myślę, że przyjmie gotówkę na zapisy. W razie "W" jestem do dyspozycji
wind Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 Najbliższa sobota, 3 października lece nad kanał Piaskowy. Jeśli ktoś chętny towarzystwa nie odmówię .
grzybek Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2015 nadszedł czas zmiany na większą Wodowanie już było? Jakie wrażenia Sławku?
szpifa7 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2015 nie zdążyłem na weekend z numerami,bo zarejestrowac to to pikuś,ale nr to do biura reklamy już nie zdążyłem. Na dzisiaj wszystko jest ok. już przyklejone 1301 może i szczęśliwy a kręci mnie żeby choc spróbować na chwile nawet w stawku mogę nie dotrwac do niedzieli . To co w niedziele jak będzie pogoda to Błotnik ?
grzybek Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Października 2015 To co w niedziele jak będzie pogoda to Błotnik ? Jak mnie nie wyciągną na Zatokę, wstępnie jestem umówiony już na ten łikend. Dam Ci znać wcześniej, może popłyniesz z nami kuterkiem? Umówimy się przez fona.
wind Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Grudnia 2015 Jeśli pogoda pozwoli to w Sylwestra, czyli 31 grudnia , wybieramy się z Jonaszem nad rzekę Elbląg do ... Elbląga. Ktoś jeszcze chętny??
wind Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Grudnia 2015 Ja odpadam, sorry. To kaszana . Czyli Szkarpawa albo Nogat. Chyba, ze nie będzie wiało jak ostatnio to Śledziowy.
Kaszeba Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Grudnia 2015 Brak opłaconej karty ale już od 1 stycznia.....
wind Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2016 Jutro, czyli w sobotę 9.04, jedziemy z Zybim na Sledziowy. Ktoś chce się podłączyć?
wind Napisano 27 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2016 Panowie, od piątku do niedzieli będę w Kamieniu. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę zapraszam, na łódkę, pomost czy nawet nockę z brzegu. Jest lodówka i twardy dach nad głową, a miarę potrzeb i miejsce do spania.
Rekomendowane odpowiedzi